Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (822)
  • Kép (162)
  • Videó (16)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(822)
    • 5 Csillag(771)
    • 4 Csillag(39)
    • 3 Csillag(7)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(4)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 01/01/2020

    Nagyon jó kis bestia. 5 perc repülési idő EmuF 48khz JESC

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 20/08/2020

    Flys really good, much smaller then I thought it would be. it's also very quiet compared to my other 1s or 2s whoops. 1min to 2min flight time, 1min if you stop at 3.4-3.5v so you don't kill the battery. 2mins if you take the battery down to 3-3.1v, the 300mah battery is very warm after 2mins flight time 😬 I do wish drone companys wouldn't use the pH connectors anymore, they wear out quite quickly.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 16/01/2020

    Válassza ki a Flysky verziót. Vártam, és végül megérkeztem. 🎵(* ') * Van hozzá külső vevő? Azt hittem, de nem tudtam megkötni anélkül, hogy használnám. 2g hatalmas!! Azonban a repülés határozottan kellemes 🎵 By the car, Pella és a motor volt beállítva fordított a kezdetektől.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/03/2021

    Arrived in order, fast delivery products in new condition. My only gripe was the communication on tracking wasn't the best and as a result of not knowing where he package was I opened a concern; however Banggood responded immediately and was resolved in a short time. Tha k you Banggood for your immediate actions.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/07/2020

    A kis helikopter a 25000kv-val egy igazi erőmű, nagyon jól repül ki a dobozból. Csak bemártottam a keretbe és kinyomtattam a lombkoronát. Az egyetlen dolog, amit őszintén negatívnak értékeltem, hogy néha lefagyott 3,2v-n, majd összeesett. Máskülönben itt egyértelmű vásárlási ajánlást fogalmazok meg.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2021

    very nice little whoop. camera looks good inside as far as i can see its very well put together. quick note if you are ordering to the netherlands do not choose the cheap shipping method!!!!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 15/01/2020

    Incredible little ripper! and not only does it make me happy I was super happy to find a micro receiver with the little guy and a connector under the mobula6s canopy! super pleased, can’t stop flying!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 27/04/2021

    Mikro drón felső, csak 3 részlet nem tetszett nagyon A kamerának nem tetszett, az akkumulátor gyorsan véget ér, a rádió képernyője gyenge, a rádióm és a taranis X9D plusz 2020

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 14/02/2021

    It is really a great drone, I updated the drone to the latest version of betaflight and loaded jesc 96khz, my flight time with 300mah battery is 05:50 minutes, but the 300mah batteries died in 1 month, but now I see it hard at 02:00 minutes, I bought a GNB 520 mah battery and at these settings, I see 08:00 minutes of flight time in home environment, the drone is very solid, I hit it many times a day, but it does not get any damage. 19kv Flysky model

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 16/03/2020

    Nincs sok mondanivaló erről a nagyszerű kis udvarról, amit még nem mondtak el. Ó, várj csak! Csökkentse a súlyt még tovább a teljesítmény és az akkumulátor élettartama érdekében ezzel a költségvetési moddal:https://www.quadifyrc.com/tips-and-tricks/mobula-6-upgrade-ultralight-lowrider

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$11.54
    • US$105.99
    • US$11.99
    • US$10.38
    • US$131.99
    • US$9.23
    • US$68.99
    • US$120.99
    • US$138.59
    • US$27.59
    • US$286.19
    • US$162.99
    • US$579.99
    • US$208.99
    • US$139.99
    • US$172.49
    • US$370.29
    • US$25.23