Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (300)
  • Kép (35)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(300)
    • 5 Csillag(291)
    • 4 Csillag(7)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 01/05/2021

    Arrived in good condition and before the expected delivery time. The product comes ready to use, complete with CR2032 battery, instructions and one spare adhesive ring to change the installation if you need. I Integrated it by CONBEE II zigbee usb - gateway in Home assistant quickly and easily (I use DECONZ). It works perfectly, very satisfied with the product: I use it to toggle a light and it's superfast: as soon as you push it, the light immediately toggles its state. It's possible also to monitor the battery percentage. The material is good and it looks beautiful. I tested also the range and it meets the specifications.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/12/2020

    gyors szállítás és a szép csomagolás, hogy Görögország.zigbee jel nagyon erős még 20m-re akadályok nélkül.csatlakozott azonnal hub és működik, mint a báját.its van 3 funkciók.single sajtó, dupla sajtó és hosszú sajtó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • iganev
    BG
    22/12/2020

    Works out of the box on cc2531 with zigbee2mqtt and home assistant. Very satisfied with the product.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • iganev
    BG
    14/05/2021

    Pretty good button. Works with hass+zha.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/12/2020

    perfect! I’m using with home assistant for automation, working so good!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/04/2021

    Very good and Very nice product for this price

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/08/2021

    Azt hittem, összeillik Alexával, de nem az. Csak a Mi Home-on működik

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/03/2019

    Das Xiaomi Smarthome System ist das beste was auf dem Markt erhältlich ist. Überragende Verarbeitung, unendliche Automationen, sowie gute App & dass genialste ist die Cloudfreie Anbindung über die Developer API! Die ioBroker/HomeAssistent/OpenHAB Anbindung funktioniert stets einwandfrei :-) Darüber lässt es sich auch in HomeKit einbinden... Die Ersparnis gegenüber den zertifizierten HomeKit Produkten ist unfassbar und dazu noch die bessere Optik :-) Xiaomi we <3 you!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/03/2020

    Rendelés Lettországba egy héten belül, egy európai raktárból. És mivel minden, mint mindig, gond nélkül kapcsolódik a MiHome-hoz. Egy csengőt vettem. És így a Mi gombokat használom. Jobban szeretem őket megjelenésben és funkcióban.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/04/2019

    unfortunately I can’t avaliate this item correctly because my order with the Smart Hub its very delayed, the appearance is good, the lock at back side of button it’s very hard to open, but is very well done.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5 589
    • Ft4 841
    • Ft5 346
    • Ft3 142
    • Ft4 541
    • Ft3 494
    • Ft5 446
    • Ft1 989
    • Ft2 443
    • Ft7 263
    • Ft5 940
    • Ft4 541
    • Ft21 676
    • Ft8 080
    • Ft4 689
    • Ft3 472
    • Ft8 777
    • Ft3 848