Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (264)
  • Kép (28)
  • Videó (3)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(264)
    • 5 Csillag(249)
    • 4 Csillag(8)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(4)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 22/03/2021

    What a great little kit! Assembly took a couple of hours and some things had to be assumed from the instructions, but all went well after I replaced a transistor in the proper orientation. Also, in testing for the 5 Volt output on pins 7 and 22 you have to hold down the power button! You can't beat the price and the functionality of this little device. Remember not to panic (when the screen is lit, but not showing anything and read the directions all the way through first). I thought I blew it by putting in the one transistor the way. I am using a 12V power supply I bought for $5 at a local electronics store. I am very happy with the product.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/02/2021

    Jó termék ☺️

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/07/2021

    Jó vétel, még nincs kész. Először dolgoznia kell, mint mindig.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/03/2021

    Arrived well packaged. I'm very happy, I can assemble it in the afternoon. Thank you.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/01/2021

    Nagyon jó termék , minden megvan a készletben , gyorsan összerakható kiválóan működik. Köszönöm .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/05/2018

    Отправлено в день заказа. Доставлено за 38 дней. Набор уложен в антистатический пакет с застежкой и упакован в белый пакет без дополнительной защиты. Дисплей замотан в пакет с пупырышками. И уложен лицевой стороной к плате. Дошло без повреждений. Комплектация полная. Качество высокое.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/09/2017

    The goods arrived in a suitable protective package. All parts of it have been checked by measurements. It works together. Thank you for the cooperation.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/06/2020

    Jó multifunkciós teszter, kalibráció funkcióval. Aki nekivág összerakni, annak legyen egy kis gyakorlata a forrasztópákával, bár az angol nyelvű leírás jól követhető.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/08/2020

    Én már használja ezt a tesztelő körülbelül két éve, és úgy találja, hogy rendkívül hasznosl. Könnyen összeszerelhető és azonnal működik. Megérdemli, hogy telepítsék egy megfelelő védőkamra, amit én tettem az enyém, lásd a mellékelt képet. Ne feledje, meg kell üríteni minden kondenzátor kívánt tesztelni, mielőtt csatlakoztatja a tesztelő. Ha nem sikerül, azonnal elpusztítja a mikrovezérlő chipet. Az ok, amiért ezeket az extra készleteket megvásároltam, hogy néha elfelejtem kisülési kondenzátorok csatlakoztatása előtt, és így megsemmisítve a vezérlőt. Mivel nem akarok a tesztelő nélkül lenni, így feltöltöm a vezérlő chipeket. Olcsóbb, mint egyedül megvenni a chipet, valami furcsa okból. Sok szerencsét a felszereléshez!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/02/2020

    interesting measuring tool ... seems to work quite well but I will do more specific tests.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 275
    • Ft4 259
    • Ft6 813
    • Ft7 226
    • Ft8 151
    • Ft2 751
    • Ft6 813
    • Ft7 538
    • Ft2 682
    • Ft6 226
    • Ft2 407
    • Ft5 571
    • Ft7 866
    • Ft5 243
    • Ft7 226
    • Ft1 341
    • Ft2 259
    • Ft2 784