Vásárlói vélemények

4.86 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (348)
  • Kép (80)
  • Videó (7)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(348)
    • 5 Csillag(321)
    • 4 Csillag(15)
    • 3 Csillag(6)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(4)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 01/02/2021

    Muuiiiitoooooo top szuper ajánlom vásárlás! Jól csomagolt, és a legjobb az egészben megérkezett 15 nappal a visszaigazolást a vásárlás 19/01/21 megérkezett 14/02/21 gratuláció vagy eladás. Most és csak motorkerékpár videók!!!!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 21/02/2021

    Nagyon szép a kamra, nagyszerű befejezéssel, Van sok kiegészítője, ami még vonzóbbá teszi, hogy használják a különböző módok a sport és a szabadidő! Nagyon jól csomagolt, nagyon gyorsan érkezett, és nem volt adóztatva. Nagyon ajánlom a vásárlást. Gyere és nézd meg a YouTube csatornámon a kamera áttekintését

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/04/2021

    Kiváló termék. Jól csomagolt, jól védett. Kevesebb, mint 20 nap alatt szereztem. A feladás befejezéséért én fizettem ki a feladást, de akkor is nagyon megérte a vásárlást. A legjobb az egészben, hogy a tárgynak nemzetközi nyomon követése volt a postahivatal által, és lehetséges volt nyomon követni a szállítmányt, mivel a feladó szállította.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/02/2021

    pespec, de most túl hideg kipróbálni a mot..várjunk egy hónapot! minden jól működik

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/02/2021

    Chegou em perfeito estado estou satisfeito com o produto.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/03/2021

    Jó! Gyönyörű kamera, gyors szállítás, elégedett

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/12/2017

    Received all items in the packet in India. No additional postage charges. Good video quality and Gyroscope is added advantage. Easy to connect with smartphone over WIFI. Share video instantly.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 29/01/2019

    Camera quality is good.. I started a YouTube vlog channel from this camera.. So you can check quality of this camera by view my videos.. My channel name is Panku world.. Delivery is very fast only 13 days.. I got lots of accessories in it.. So much better buy in this price.. Happy to use this.. I will also make a full review later..

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/03/2018

    I have done the unboxing of this camera on my channel. One can watch from here. https://youtu.be/okmcnLUPYG4 Also I have done vlogging with this camera. if anyone is interested in watching vlogging quality you can watch from here. 1.https://youtu.be/9pTkEQFHNvk 2.https://youtu.be/yKZFsjEcwR8 3.https://youtu.be/M0tsQlDSQqs (best video) You can watch any of the video and check its quality. I am satisfied with this camera. Sj cam S6 legend is awesome.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/11/2018

    good camera.i biught it only 7200 🇮🇳n rupes.koi indian iss camera ke ware jan ne keliye mujhse instagram pe sms karsakte hei.insta id name (sriman aswini)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft10 157
    • Ft17 947
    • Ft24 382
    • Ft19 979
    • Ft19 641
    • Ft45 380
    • Ft8 464
    • Ft24 721
    • Ft6 093
    • Ft11 512
    • Ft6 155
    • Ft44 026
    • Ft12 190
    • Ft12 528
    • Ft9 234
    • Ft41 994
    • Ft17 547
    • Ft20 506