Vásárlói vélemények

4.56 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (9)
  • Kép (0)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(9)
    • 5 Csillag(6)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 25/04/2021

    összességében a készlet nagyszerű volt. Néhány darab nehéz dolgozni a méret miatt, de ez az, amit regisztrálni. Az én problémám volt néhány hiányzó darab, és néhány lyuk vagy el volt torlaszolva, túl kicsi, vagy egyszerűen nem az övék. Már majdnem teljesen megépítettem, de még várok az akkumulátorra. A mérete és a felépítése miatt, az akkumulátorcsere nem olyan dolog, amit tervezek.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 12/05/2021

    can't wait to finish building this. I did notice some of the holes in pieces are not all the way through. ill end up selling through to clean up the holes. really cool kit though. I'll edit my review with photos when done

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/01/2021

    Hello sajnos a kormány szervó funkciója nélkül nem mozog. Az áramellátásnak inog a kontaktusa! Kérem, mondja meg, mit tegyek. Üdvözlettel

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/06/2021

    Imádom szuper csodálatos kis rc... A vezérlő lehetne jobb is... :) soha nem kevésbé szuper boldog a sügér

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2021

    yes I received my truck . and costumer service was the best for helping change my order so I could buy the same truck as a ready to run . thank you

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/07/2021

    1/50-es skála, nem 1/32, kicsi. Szállítás nagyon gyorsan. 5 csillagos bumm-jó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/06/2021

    Sima tranzakció

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/06/2021

    Rendben megérkeztem

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/06/2021

    kit volt szórakoztató építeni, de csatlakoztattam egy akkumulátort, és az ESC füstbe ment

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4 705
    • Ft90 792
    • Ft69 371
    • Ft113 414
    • Ft48 910
    • Ft10 697
    • Ft54 474
    • Ft27 786
    • Ft52 624
    • Ft13 613
    • Ft48 583
    • Ft18 951
    • Ft29 345
    • Ft135 516
    • Ft43 377
    • Ft56 858
    • Ft90 180
    • Ft65 724