Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (2245)
  • Kép (412)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(2245)
    • 5 Csillag(2192)
    • 4 Csillag(42)
    • 3 Csillag(6)
    • 2 Csillag(3)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 12/08/2021

    Imádtam a készüléket, plusz ez szuper folyadék (ami valószínűleg már tudja) is van egy sor kamera, hogy különösen szerettem. Sok embert láttam már, akik rosszat mondtak a kamerákról, és azt hittem, nem fog tetszeni, de épp ellenkezőleg. Tudom, hogy nem a legjobbak a piacon, de szuper jók. Vett 27/07 és ma érkezett, 12/08, ez volt 15 nap futás, mega gyors. Szerencsém volt, hogy nem adóztattak meg, így sok mindent kárpótoltam. Az eladó 106 dollárt jelentett be. Alul hagyok egy mambátor lenyomatot bárkinek, aki kíváncsi a szállítási folyamatra, mint én. Mindennek a tetejébe a döngös személyzet nyújtott látványos kiszolgálást. Én vettem a rossz színt, és képes volt váltani egy virtuális kísérő probléma nélkül. Még azt is gondoltam, hogy rossz színben fog jönni, de minden akadály nélkül jött.

    Hozzászólások (24)
    Mutasd az eredetit
  • 12/07/2021

    Jó estét, Brazília, a készülék megérkezett tökéletesen, sem a hiba a dobozban. A vásárlás történt 6/15/21 érkezett a kezembe ma 12/07/21 így csak köszönöm a bumm-os személyzet a hatékonyság és a biztonság kínál ügyfeleiknek. Az OBS értéke 303 dollár volt, de a belső térben élek, de épp most volt értékes, mert ez egy nagyszerű eszköz

    Hozzászólások (22)
    Mutasd az eredetit
  • 15/05/2021

    Gyors szállítás és szállítás. A cucc nálam volt két héttel a rendelés után. Egy GLS futár által szállított csomag Belgiumból érkezett, így nem állt rendelkezésre további áfa- vagy illetékfizetési díj. A telefon nagyszerűen működik, az árért azt hiszem, nem találtam jobbat. Határozatlan javaslat.

    Hozzászólások (10)
    Mutasd az eredetit
  • 12/05/2021

    Perfect phone, exceeded my expectations, strong battery, very fast processor and very quick charging. LCD screen is better that in other phones but not as good as an Amoled. Arrived fast with EU Priority line, well packed in perfect condition. I think one of the best buys I've ever done. Thank's Banggood!

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 07/08/2021

    Nagyon gyors telefon. Mindent a villámra fordítanak. A kamera jó, de javul. Valószínűleg jobb a GCC-vel. És mint mindig, nagyon gondosan előkészített csomag a bandotól.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 03/08/2021

    Három hét múlva érkezem, türelmesnek kell lenniük a szállítmánysal, mivel kb. egy hétbe telik, mire elküldjük, és még egy hétbe telik, mire megérkeznek. Ha üzenetet küldesz az eladónak, lassan látják az üzeneteket, de válaszolnak. A mobiltelefon tökéletes az ár, nagyon gyors, magában foglalja a tok és a hálózati adapter.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • MiDiOS
    AU
    28/06/2021

    Shipping time: received the phone in 3 weeks in Sydney Australia. Bought a case from China at the same time. The case and the phone match perfectly. Phone: came with an EU plug and a plug connector so I can use the EU plug in Australia, just a bit ugly when the EU plug is on the top of the plug connector to charge the phone. The phone itself is very good, fast speed and smooth screen to touch. Long -lasting battery can be fully charged in about 2-3 hours. Once it's fully charged, it can last for 2 days when I use it as the way of using Sumsung S9. The functions and features can compete with the sumsung S9 I used. I'm really satisfied with the phone . Downside: the phone came with a few free game apps,e.g Jewel Blast, Bubble Shooter and Dust Settle. These games are actually free ads for many many other games. I played a coupe of them, it's fun. However, whenever I reached one level, then another game would pop out which was really annoying. So I uninstalled all the free games. Tracking information: tracking didn't move for at least 10 days, so not sure where the phone was: in HongKong or in Australia?

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 22/05/2021

    Mint mindig, a Banjó %100 megbízható. Nincs mit szemrehányás, a csapat teljesen védve lett. Azért kaptam meg nyitva, mert az ország vámhatóságai ellenőrzik, hogy exportálják-e, de nem probléma. Most pedig kicsomagolom, és bebizonyítom, hogy ez a teljesítménye. Köszönöm szépen Banjó, továbbra is vásárolok termékeket tőled. Üdvözletem

    Hozzászólások (19)
    Mutasd az eredetit
  • 08/09/2021

    A Poco X3 Pro a Poco X3 NFC tetejére épül, és mindkettő ugyanúgy néz ki. A Pro verzió sokkal jobb hardvert alkalmaz, bár ez az első telefon, amely a Snapdragon 860 SoC - az egykor (és még mindig) zászlóshajó újracsomagolt változata Snapdragon 855+ chip. Csakúgy, mint a Poco X3 NFC, a Poco X3 Pro IP53 minősítésű porvédelemre és fröccsenésállóságra, 6.67" IPS kijelzőt tartalmaz 1080p felbontással és 120Hz frissítési sebesség támogatással, és ugyanaz az 5, 160mh akkumulátor képes 33W gyors töltés. Ön is kap sztereó hangszórók, egy microSD rés, NFC, egy IR fegyver, és még egy 3,5 mm-es csatlakozó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/08/2021

    Az okostelefon most érkezett a házba! Egy gyönyörű eszköz, úgy tűnik, minden rendben, már csak tesztelnem kell. Kínának Brazíliába küldése elfogadható időben volt, de Brazíliában Paraná-ból sokáig tartott hazajutni!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft74 870
    • Ft185 229
    • Ft107 423
    • Ft74 870
    • Ft16 273
    • Ft84 636
    • Ft74 870
    • Ft35 806
    • Ft97 657
    • Ft3 252