Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (17)
  • Kép (2)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(17)
    • 5 Csillag(16)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 13/07/2022

    Nagyon gyorsan érkezett, kevesebb, mint 1 hét alatt. Úgy működik, ahogy vártuk, még nem teszteltem sokat.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/12/2021

    Szépen becsomagolt, nem sérült meg. Próbált és megy nagy még a tartalom szép, drót kosár és kilépő csap egy nagy bónusz.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/02/2022

    Jag har alltid velat ha en sådan här apparat men tvekat om den skulle ha någon effekt, men som det mesta här i världen så handlar det om vilka förväntningar som man har på produkten och gör man bara tillräckligt med efterforskningar så blir man inte besviken utan tärt om. Det hela handlar om vilket lösningsmedel som används.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2022

    Good product, it does a great job in our service, you the unboxing in my video : https://www.youtube.com/watch?v=KUyfMLb88eA

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/02/2022

    i didn't try it yet but unfortunately i received a broken electric plug due to the shipping , but it cheap to buy another

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/08/2022

    rossz címre szálították ki

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/07/2022

    jól működik

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/07/2022

    Köszönöm az eladónak. Még nem ellenőriztem.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/04/2022

    Szuper

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2022

    Jól van, jól van.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$209.99
    • US$436.99
    • US$8.07
    • US$35.79
    • US$304.99
    • US$232.14
    • US$16.16
    • US$179.99
    • US$189.99
    • US$169.99
    • US$210.20
    • US$89.99
    • US$55.65
    • US$42.99
    • US$6.99
    • US$7.99
    • US$9.23
    • US$62.99