Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (73)
  • Kép (13)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(73)
    • 5 Csillag(67)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 27/04/2021

    I'm very happy. I received the package well before the deadline (13 days). It works flawlessly. I tested it. See attached picture (solar panels disconnected, battery charger connected, consumer a 12 V / 20 W bulb). The difference in current value between the two meters is due to the additional consumption of the battery charger. I recommend this product!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/12/2020

    köszönhetően a termék .nem kell vásárolni akkumulátor töltő szükségem van le-konverter töltéséhez lehet 3s akkumulátor csomag

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/09/2021

    Amint jeleztük, rövidesen közzéteszem a végrehajtásról szóló képet.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/08/2021

    nagyon jó adag pontosan leírt könnyen csatlakoztatható és beállítható újra vásárol

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/05/2021

    this working it is connected

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/02/2020

    Very nice meter with several features which makes it a useful tool for electrical projects. Like the graphic for showing the amount of voltage left in the battery. This can also be set for different voltages making it useful for different types of batteries. Very pleased with this meter.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/07/2019

    Good meter and comes with shunt Good to have in my toolbox for testing any DC sources Here is my video : https://www.youtube.com/watch?v=G4t756spzHU

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/11/2019

    marche bien et bien calibré, est venu dans un carton avec notice de branchement, je l'ai installé dans une boîte imprimé en 3D je recommande

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • Pieter
    ZA
    26/05/2020

    Works well with inverter and battery set.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/03/2020

    Köszönöm, hogy eljöttek, és ez működik

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2 587
    • Ft6 163
    • Ft4 983
    • Ft1 939
    • Ft2 846
    • Ft6 049
    • Ft4 625
    • Ft9 256
    • Ft6 049
    • Ft8 673
    • Ft3 200
    • Ft2 464
    • Ft1 939
    • Ft2 587
    • Ft11 747
    • Ft3 697
    • Ft10 357
    • Ft1 539