Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (15)
  • Kép (0)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(15)
    • 5 Csillag(14)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 29/05/2021

    I read you have 7 days deliver garanti. You can see my order was 210430 and I Get it 210529 this produkt ordernr 99257511 Im title to a refond. So Cash back 7 days deliver garanti

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/04/2021

    Kiváló időben történő szállítás - úgy tűnik, hogy tisztességes minőségű az ár. Alig várom, hogy felszereljem őket

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/12/2021

    Tökéletes!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • mares
    CZ
    27/08/2021

    Csalás, Abszorbers nem eredeti RFY. Fogadott Abszorbers más, mint a webes kép.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 10/12/2019

    Gostei muito São muito bonitos. Já os montei na minha quad 250cc e ficam muito bem e são muito suaves. Vamos ver como se portam no dia a dia e qual a sua durabilidade. Recomendo!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/07/2020

    Impresionantes amortiguadores para quad,y de gas.Fue todo un descubrimiento ,estoy muy feliz con ellos son perfecto para mis quads,compre dos juegos iguales pues tengo dos quads iguales,Gracias Banggood por vender estos impresionantes amortiguadores .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2020

    Jó termék.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 24/10/2020

    Item was delivered in time and in excellent shape, installed and looks very good. I like it very much

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/11/2019

    Very good quality

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/10/2019

    va bien sur un mp3 500 juste changé les axes en 10

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$25.69
    • US$75.99
    • US$64.99
    • US$80.84
    • US$18.39
    • US$11.54
    • US$9.23
    • US$17.31
    • US$9.19
    • US$64.99
    • US$59.99
    • US$8.07
    • US$65.40
    • US$12.69
    • US$9.23
    • US$25.96
    • US$13.85
    • US$35.99