Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (25)
  • Kép (2)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(25)
    • 5 Csillag(22)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 20/02/2022

    M.o. ra jött a cipő. jó minőségű gumi anyagból van. mozgattuk csavartuk az anyag nem tört el. A tulajdonos egy törpe tacskó és L-es méretben vettük... beleszámoltuk a köröm méretét. Mi nem vágjuk a körmét természetes úton kopik így pont jó rá.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/04/2018

    Não faço ideia se o meu cão vai conseguir andar com estas botas, mas se não conseguir não é por não serem engraçadas, bem confeccionadas, e com bom acabamentos. O detalhe do velcro para ajustar à pata dá o detalhe final. Gosto!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/10/2021

    Rendben

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/06/2021

    Kiváló!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/06/2021

    Kiváló!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/05/2018

    comprei a Large não serve no meu Bulldog pequena demais so serve em felinos para cães não. Qualidade ruim não aconselho fui enganado o produto é um lixo.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 15/08/2019

    demasiado pequeños.Deberia especificar tipos de perros no entra ni en un dedo de mi golden

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2021

    funny nice silicon shoes, thin layer but seems to be good quality. will test it and will let you know.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/11/2019

    i got a size S and it fits my Pom amazingly!! love them, just ordered another pair in another color!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/09/2019

    excelente .llego rapidisimo a colombia el articulo es igual a la descripcion recomiendo esta tienda.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$15.99
    • US$13.69
    • US$127.04
    • US$15.99
    • US$27.99
    • US$11.49
    • US$12.71
    • US$5.13
    • US$13.86
    • US$20.14
    • US$8.99
    • US$14.95
    • US$15.00
    • US$20.78
    • US$14.94
    • US$14.85
    • US$18.99
    • US$26.55