Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (29)
  • Kép (4)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(29)
    • 5 Csillag(28)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 11/01/2018

    Делал заказ перед самым новым годом.Порадовала оперативная обработка заказа и быстрая отправка. Заказ пришел без задержек. В целости и сохранности Спасибо.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/05/2019

    good product for low price ... i installed the microphone in my BG-kalimba and play it via a digitech effect unit :-)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/03/2018

    Looks good. Technical O.K. I don't know about the music quality because first I 've to built it in a Sas.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/04/2018

    Today, april 6 2008 received. Seems me O.K.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/01/2022

    Jó munka

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/09/2015

    La puissance du pick up est suffisante et le rendu, s'il n'est pas très...chaleureux, est cependant assez bon pour un petit travail à la maison. Sans prétention mais fonctionnel. Bon achat pour un prix minime. Merci BGTeam, good job guys!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/08/2019

    Nice pickup does a nice job with the sound. This unit has to be installed in the guitar. Sounds great

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/03/2021

    functioning well

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/01/2021

    لاباس به كشكل

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/12/2020

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    recommendation for you
    • US$13.85
    • US$10.38
    • US$28.99
    • US$13.85
    • US$11.54
    • US$99.99
    • US$53.12
    • US$15.00
    • US$174.39
    • US$15.00
    • US$10.38
    • US$6.99
    • US$52.89
    • US$19.99
    • US$16.99
    • US$41.99
    • US$18.99
    • US$12.69