Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (371)
  • Kép (50)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(371)
    • 5 Csillag(348)
    • 4 Csillag(17)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(4)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 19/12/2020

    TLDR: Hold welding electrodes at 45degree angle for strong welds and for 0.15mm nickle 35-40 welding energy Received it In a normal time frame, in like a month, not too bad. In the package there is the unit itself and all the components you need for it to work. They include a little barrel jack that you can use to connect a pedal switch, but you don't have to have it. They Also include some extra mosfet, in the case of you burning them out. They might come in handy down the road. The welder works off of a 12v power source. I used a 12 v car battery with 460A of power, but you could probably go with anything that can do above 180-200A.one thing that is kind of annoying is that the included leads for connecting to the battery are short, buuut you can't really complain for 18 eur and also they would be perfect if u used a lipo. For my first welds I used 0.15 pure nickle strip but no matter how high I set the welding energy it didn't want to stick to the battery. BUT after a little bit of trial and error I figured out that you have to hold the welding electrodes at an about 45degree angle and not straight up. After that discovery pretty much all the welds held strong. I have used it to make this little battery on the picture and for it 35-40 welding energy works the best. OH and I use the auto mode on the welder, witch means if I connect the electrodes to the nickel, some beeps sound and it welds. Haven't tried the pedal but in my opinion this way works pretty well.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2021

    Egyszerű, pici, kisebb akkupakkok összerakásához elegendő. A kvezetékek nem túl hosszúak, néha ez zavaró lehet, ha túl sokszor okoz majd problémát a rövidségük, majd hosszabbra cserélem. Lábkapcsoló ajánlott hozzá, mert egyszerre odafogni rendesen az elektródákat, meg a gombot is nyomkodni igencsak kihívás, kettőnél több karral rendelkezők előnyt élveznek! :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/12/2020

    Work just as advertised. This really need high current power supply. I have used LiPo battery which maybe a bit of overkill but welder handles it well even at 15.6V. When welding positive side of 18650 power setting 40-50 is quite good but on a negative side it need more. About 80 is fine. But that being said please check lower setting first. May be sufficient depending on your power supply, stripes thickness etc. You need to push both pens hard to avoid sparks. If it still not enough you can move pens closer but I would suggest making more welds than overheat. Don’t weld nickel stripes without anything underneath because it will most surely burn your table and blow big sparks. Added connector is for manual mode. You can attach a foot switch for example but auto mode is best in my opinion. It detects short circuit and after 1s and warning sound it welds. Check mosfet temperature from time to time. They are getting warm quickly. Also power switch may need replacement in future because of high starting current caused by a big capacitor.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • CanVIP3
    TR
    13/03/2021

    Mosfetlerin patlamaması için 1000uF kondansatör ekleyerek youtube daki gibi modifiye ettim. Pedal ile birlikte manual modda kullanıyorum. 0.1mm nikel şeritleri puntalıyorum. 72 değerinde kaynak yapıyorum. Punta kaynaklar sağlam oluyor. Ayırmayı denediğimde parçalanmadan nikel şerit ayrılmıyor.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/02/2021

    Tökéletesen működik, az akkumulátor tervezésének tökéletesnek kell lennie a megfelelő terminálokkal az áramerősséghez. A biztonság kedvéért, forrasztani egy kondenzátort a negatív és a dióda. Nagyon finom. Ajánld! Ez tökéletesen működik, az akkumulátor terveknek tökéletesnek kell lenniük a megfelelő terminálokkal az áramerősséghez. A biztonság kedvéért hegesztettem egy kondenzátort a negatívhoz és a diódához. Nagyon jó volt. Azt ajánlom!! Kapacitás 1000uf 25v

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/01/2021

    Tesztelted a hordozható mini ponthegesztő gépet, amelyhez a 12V 7 Ah-os ólomakkumulátor tartozik, és amely sajnos túl gyenge. De tette a funkcióját a helyszínen hegesztés.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 20/10/2020

    Szia Én használ egy 12 voltos autó akkumulátor, mint a kínálat, és a bekapcsolás nem volt képes változtatni üzemmód kézi automatikus. Miután az „E" 20-ra állította, megpróbálta hegeszteni egy nikkel szalagot az akkumulátorhoz, és ahogy hegesztette az egységet tüzet fogott az egyik „MOS" csőre, és mint ilyen, kiégett. Lásd a mellékelt képet. Van-e bármilyen garancia ezen a tételen.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 03/08/2021

    Nagy cikk, határozottan használat előtt meg kell erősíteni hegesztés a pályán a diódák a biztonság több tömítés, termék ajánlott, korábban kapott, mint a várt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/02/2021

    Apresenta um bom custo-benefício para montagem de pequenos packs de baterias. Utilizo uma bateria de 12V por 7A na alimentação e tenho conseguido soldar fitas de níquel de 0.1mm de espessura, que era o meu propósito.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/11/2020

    Egy hét múlva érkeztem. Az említett kiegészítők mellett két ic is volt. Ez egy pótalkatrész?

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft481
    • Ft4 314
    • Ft3 543
    • Ft2 134
    • Ft2 155
    • Ft2 846
    • Ft3 919
    • Ft1 776
    • Ft1 539
    • Ft13 255