Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (264)
  • Kép (21)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(264)
    • 5 Csillag(242)
    • 4 Csillag(17)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 06/05/2021

    Jó kristálykeménység tesztelő jó áron. Többnyire órakristályok ellenőrzésére használom, de néha a drágakőre is.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/10/2021

    Nagyszerű, minden rendben. Minden tökéletesen működik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/12/2020

    Hah-ha-ha-ha-zakk második

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/10/2021

    Jól fogadtam, és köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/08/2021

    HHB

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/07/2019

    the Portable Gemstone Diamond selector V2 is very easy to align and test small accent diamonds I know it basically says the hardness as in good indicator the stones is above the hardness of cheaper stones such as glass right away, I used the diamond selector to check a beautiful 19mm×14 emerald cut ruby THE TESTER READS LIKE THAT STONE IS MORE LIKE A GARNET HARDNESS AND NOT RUBY HARDNESS It's quick to jump up to the lighted scale when its a diamond I purchased a synthetic replacement sapphire right away the diamond selector lets me know to buy some more synthetics from that seller it tells me that in a few purchases of cheap silver rings with gemstones at flea markets IT WILL EASILY PAY FOR ITS SELF and I like that I might have been lied to about a larger synthetic ruby's qualities BUT I HOPE ITS A GARNET beyond this simple testing i just usually have them checked my GOLD JEWELRY WITH GEMSTONES purchases out my local pawnstore

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/10/2018

    وصلت الشحنة بحالة جيدة وبمدة اربعة ايام فقط 4 يوم وهي عبارة عن محدد نوعية وصلابة الاحجار الكريمة

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/08/2020

    hamarabb érkezett, mint vártam, a megjelenés és az érzés úgy érzi, mint az ára, működik, de meg kell igazítani a diagram, hogy jött, volt egy másik tesztelő, és ez az első látom, hogy be kell állítani, mielőtt használni, de ez rendben van, nem nagy ügy vele, az elején láttam egy Hole-t, és azt hittem, hogy hibás, hiányzik egy led, vagy valami, de szerintem egy lyuk a gyártó kalibrációjához, egy másik dolog, hogy a szokásos 9V akkumulátorral használtam, és szerintem egy alkáli elemre van szüksége, amit jól teszteltek az első alkalommal, de aztán tesztelték és leállították. Lássuk, hogy kitart-e, de ha mégis, az árért megéri.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/08/2017

    Отличный прибор работает безупречно! Батарейку надо купить самому но это не проблема главное это четкое разделение "целей" - чем только не пытался обмануть тестер - правильный отклик только на бриллиант! Спасибо продавцу и самые лучшие рекомендации!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2019

    Ya bozuk yada kullanmayı ögrenemedim. her demire full ısık yanıyor. türkce kullanma klavuzu olaydı iyiydi :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4 918
    • Ft2 948
    • Ft12 115
    • Ft9 843
    • Ft4 541
    • Ft2 948
    • Ft12 492
    • Ft1 308
    • Ft3 026
    • Ft3 026
    • Ft4 541
    • Ft3 026
    • Ft4 685
    • Ft7 948
    • Ft3 275
    • Ft4 918
    • Ft5 675
    • Ft11 685