Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (35)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(35)
    • 5 Csillag(33)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 26/02/2021

    Nem rossz. Van ennél jobb is. Ár-èrtèkben jó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/05/2019

    Устройство заказал без корпуса, дошло без повреждений, всё работает как в описании. Отличное качество. Быстрая доставка транспортной компанией CDEK , курьером до дверей.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/07/2019

    Ótimo produto. Preço barato, e atende aos requisitos. Recomendo a todos na Banggood. Ótimo produto. Preço barato, e atende aos requisitos. Recomendo a todos na Banggood. Ótimo produto. Preço barato, e atende aos requisitos. Recomendo a todos na Banggood. Ótimo produto. Preço barato, e atende aos requisitos. Recomendo a todos na Banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/10/2019

    Produto muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Produto muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Produto muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Produto muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Produto muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Produto muito bom. Recomendo a todos na Banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/04/2020

    Gyenge felbontás, de tudsz dolgozni

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/01/2021

    Gyors szállítás, és jól csomagolva buborékfóliában és kartondobozban. A kép nem túl jó, de hé, mit vársz ennyiért? Úgy működik, mint egy varázsige, különösen egy olyan hobbistának, mint én (vagy mindannyiunknak, akik itt vásárolnak) :)

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 22/09/2021

    Jó teljesítményt. Téli időt keresek, hogy a hőkomfort problémáit megoldjam a házamban.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/01/2021

    Jól működik, de kis távolság, az alacsony felbontás miatt. Jól kell tartanom, mert az ujjamat is méri

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/12/2020

    a szállítmány viszonylag korán érkezett, csak a cseh postával volt probléma, különben a sajátomként működik, nem bánnám, ha lenne is egy kézikönyv

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/11/2020

    Korán érkeztem

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5 362
    • Ft42 929
    • Ft19 316
    • Ft16 810
    • Ft4 333
    • Ft5 882
    • Ft26 636
    • Ft19 316
    • Ft10 370
    • Ft3 094
    • Ft3 931
    • Ft7 508
    • Ft3 931
    • Ft6 564
    • Ft3 931
    • Ft6 793
    • Ft4 024
    • Ft10 361