Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (192)
  • Kép (15)
  • Videó (2)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(192)
    • 5 Csillag(155)
    • 4 Csillag(17)
    • 3 Csillag(13)
    • 2 Csillag(4)
    • 1 Csillag(3)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 23/11/2020

    Jópofa játékszernek tűnik! :) Látott videók alapján használható is, erre még várnom kell, hogy kipróbáljam. Összességében nagyon korrekt ennyi pénzért.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/06/2021

    Looks like a big pen. But it is a nice fishing rod. Less than 1m in full length.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/05/2021

    Nagyon jó. Jól néz ki, és maga a rúd is úgy néz ki, hogy rendben minőségű.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/05/2021

    A fiamnak vettem, hogy használja a hajón...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/01/2019

    Great instrument, very much portable ( look at photos), how it seems in a 10lt backpack! I'm looking for the use of it! I can't wait for ice season!!!...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/01/2017

    The reel is very poor quality with the rod being a little better. I had to shim the reel a bit to make it work ok. You could catch very small fish 15 cm- 6 in or so. Probably more of a wall piece but I suspect a younger child could have a great time with it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/12/2016

    gostei muito do meu produto. chegou hoje (21/12/16) e foi entregue muito rápido. essa foi minha primeira compra e não me arrependo. Achei que o site não era de confiança.rsrs e fiz um pedido com o preço muito baixo e o resultado foi que EU gostei muito de comprar no Bangoog.com e esse site ganhou minha confiança. Espero que você, que ainda esta em dúvida faça como eu. Eu juro que você não irá se arrepender. Obrigado banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • gregb
    FR
    28/09/2016

    Gadget qui peux faire plaisir à certains .... plus un article décoratif que fonctionnel ! mais sympa quand même .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/09/2019

    muito compacta, adorei...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/06/2018

    chegou prefeito adorei! a entrega demorou um pouco porem foi devido a greve aqui no Brasil

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft11 405
    • Ft1 061
    • Ft5 238
    • Ft2 846
    • Ft6 049
    • Ft12 275
    • Ft4 622
    • Ft4 622
    • Ft7 832
    • Ft10 172
    • Ft5 238
    • Ft2 556
    • Ft1 847
    • Ft5 855
    • Ft3 546
    • Ft3 392
    • Ft6 056
    • Ft6 049