Vásárlói vélemények

4.89 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (57)
  • Kép (10)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(57)
    • 5 Csillag(51)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
  • 14/04/2021

    Super Produkt. Ich bin sehr zufrieden. Lässt sich sehr gut mit iPhone oder Android verbinden. Akku hält mittlerweile fast 3 Monate. Macht sehr gute Aufnahmen. Lediglich der Bewegungsmelder löst nur bei kurzer Entfernung aus.

    Hozzászólások
  • 14/04/2021

    TEŞEKKÜR EDERİM, KURULUMU BASİT, GÜZEL BİR ÜRÜN. LAKİN AÇTIĞIMDA CAMERADAN SALLAYINCA SES GELİYORDU, PİL YATAĞINI AÇTIĞIMDA SALLAYARAK KENAR BOŞLUKTAN PARÇA DÜŞTÜ, ONUN HARİÇİNDE İLERLEYEN ZAMANDA Bİ PARÇADAN DOLAYI SIKINTI OLUR MU!? BİLMEM.

    Hozzászólások
  • 23/03/2021

    haven’t tried it yet but looks good, it’s just the banggood emailed me to change my shipping method to express for free and i did it and when it came here the dhl says i need to pay 17.50 euro. 🤦

    Hozzászólások
  • 14/03/2021

    I can't find how to connect with home wifi... so i think the camera only can monitor when you connect camera's hotspot. not suitable for live monitor when you are not at home.

    Hozzászólások (1)
  • 31/12/2020

    A termék, mint leírt, nagyon gyors szállítás, azt javasolja

    Hozzászólások
  • 04/12/2020

    telecamera molto bella e ben fatta, spedizione molto veloce, installazione rapida e senza nessuna difficoltà. la testerò per un po' di tempo e valuterò se prenderne altre

    Hozzászólások
  • 03/12/2020

    Kiváló

    Hozzászólások
  • 23/02/2021

    Működött, ahogy kellett a dobozból, egyáltalán nem panaszkodhatok, az értesítések stb. nagyszerűen működnek, és az éjjellátó is

    Hozzászólások
  • 08/12/2020

    Una buena camara no necesitas cable se cargar y ya la pone donde quiera.

    Hozzászólások
  • 04/11/2020

    good.

    Hozzászólások
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft22,650
    • Ft10,882
    • Ft17,060
    • Ft16,766
    • Ft8,823
    • Ft8,234
    • Ft19,120
    • Ft23,533
    • Ft19,120
    • Ft11,374
    • Ft30,005
    • Ft15,295
    • Ft29,711
    • Ft11,765
    • Ft14,118
    • Ft25,886
    • Ft10,000
    • Ft4,704