Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (80)
  • Kép (15)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(80)
    • 5 Csillag(70)
    • 4 Csillag(7)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/04/2021

    Super Produkt. Ich bin sehr zufrieden. Lässt sich sehr gut mit iPhone oder Android verbinden. Akku hält mittlerweile fast 3 Monate. Macht sehr gute Aufnahmen. Lediglich der Bewegungsmelder löst nur bei kurzer Entfernung aus.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/07/2021

    Ez egy kiváló IP kamera azoknak, akik nem akarnak kábeltévét. Ki kell próbálnom az akkumulátor élettartamát.A leírás szerint 8 hónap. Ha ez tényleg a legjobb VFM.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/10/2021

    Az első benyomás az, hogy a kamera nagyon jó minőségű és könnyen használható.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/07/2021

    Kiváló minőségű kamera jó videóval, hot-ponttal és hanggal. A kézikönyv szörnyű/ nem teljes. Telepítésvolumen párosítás és jó wifi fontos! Az akkumulátoridő a mozgás észlelésétől / ellenőrzésétől függ.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/04/2021

    TEŞEKKÜR EDERİM, KURULUMU BASİT, GÜZEL BİR ÜRÜN. LAKİN AÇTIĞIMDA CAMERADAN SALLAYINCA SES GELİYORDU, PİL YATAĞINI AÇTIĞIMDA SALLAYARAK KENAR BOŞLUKTAN PARÇA DÜŞTÜ, ONUN HARİÇİNDE İLERLEYEN ZAMANDA Bİ PARÇADAN DOLAYI SIKINTI OLUR MU!? BİLMEM.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2021

    haven’t tried it yet but looks good, it’s just the banggood emailed me to change my shipping method to express for free and i did it and when it came here the dhl says i need to pay 17.50 euro. 🤦

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/03/2021

    I can't find how to connect with home wifi... so i think the camera only can monitor when you connect camera's hotspot. not suitable for live monitor when you are not at home.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 03/12/2020

    Kiváló

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 31/12/2020

    A termék, mint leírt, nagyon gyors szállítás, azt javasolja

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/12/2020

    telecamera molto bella e ben fatta, spedizione molto veloce, installazione rapida e senza nessuna difficoltà. la testerò per un po' di tempo e valuterò se prenderne altre

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4 698
    • Ft10 891
    • Ft8 328
    • Ft9 610
    • Ft9 930
    • Ft11 853
    • Ft13 692
    • Ft9 610
    • Ft11 212
    • Ft12 955