Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (329)
  • Kép (48)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(329)
    • 5 Csillag(293)
    • 4 Csillag(31)
    • 3 Csillag(5)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 13/07/2021

    Még nem tesztelték repülés közben. Kemény, törékeny műanyagból készült propeller védelem, beleértve a zárakat is. Gyakori eltávolítása esetén fennáll a törés veszélye. Az elülső zár nem túl pontos. A propellerek puhábbak, mint az eredeti.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/01/2021

    Ez a hiányos négy ellice csak hosszú idő után küldte a propeller védők és a csomag jött négy piros propeller

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/11/2020

    Salve a tutti miei cari amici di Banggood…. Ho acquistato questa Protezione Dell'Elica Per FIMI X8 SE perché ‘’nel rispetto delle nuove norme Europee’’ avevo bisogno di una protezione per le eliche del mio drone FIMI X8. Questa protezione é Robusta e Molto Ben costruita, ma fate attenzione quando siete fermi in Hovering con il Vostro drone perché questa protezione genera una lieve vibrazione sui bracci del drone. Io personalmente la sto già utilizzando ormai da molto tempo e mi ci sto trovando Veramente MOLTO bene, quindi, io Vi consiglio Molto Vivamente di acquistare questa Protezione Dell'Elica Per FIMI X8 SE e son sicuro che ne rimarrete Molto Entusiasti come ne sono rimasto io.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/07/2021

    Termék érkezett korábban, mint várható, és úgy tűnik, hogy kiváló minőségű, de lehetett volna jobban csomagolt sokk ellen. De tökéletes állapotban érkezett.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • lantros
    GR
    30/01/2021

    good idea good staff

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/10/2020

    Rendeltem 5 terméket az én Fimi X8 SE 2020 drón. 11 napba telt, mire a házamhoz értem. Minden kiváló! Teljes mértékben ajánlom. Ez a propeller védő. Most vettem meg a védőt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/10/2020

    Top termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/03/2021

    το προιον ήρθε αρκετά γρήγορα μένει να δοκμαστουν

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/11/2020

    Really like the propellers , got the white ones and the drone actually looks more massive and cool. Got them from China to Bulgaria in 11 days.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2021

    the order came very fast 15 days look good quality will show in the test

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft26 548
    • Ft1 893
    • Ft7 899
    • Ft5 686
    • Ft4 378
    • Ft2 209
    • Ft1 893
    • Ft5 215
    • Ft5 108
    • Ft7 899
    • Ft14 853
    • Ft1 988
    • Ft6 951
    • Ft2 984
    • Ft5 054
    • Ft6 318
    • Ft6 540
    • Ft4 106