Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (173)
  • Kép (26)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(173)
    • 5 Csillag(152)
    • 4 Csillag(19)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/05/2021

    I LOVE my Pro's Kit SS-331H station! Arrived safely and quickly from Banggood USA warehouse. EXCELLENT price for this AWESOME tool! I NEVER thought I would own a de-soldering station, but thanks to Banggood, I now have one!! Operates EXACTLY as it is designed to. VERY VERY happy with this unit. I would HIGHLY RECOMMEND the Pro's Kit SS-331H! Replacement tips, filters etc are available from Banggood as well.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 18/10/2021

    Nagyon gyors szállítás (DHL Express). Jó csomagolás : eredeti kartondoboz csomagolva forrasztott műanyag zacskó. Anyag a leírtak szerint. Először gyakorolnom kell, hogy tudjam, hogyan kell leszállni a nyeregről, és felszerelni az üvegcsövet a fegyverre. Jó szívó és forrasztásmentes könnyű. Gyorsan érje el a hőmérsékletet. Nagyon elégedett ezzel a termékkel. Megjegyzés: a belső ventillátor mindig maximálisan működik. Nincs szabályozása, közvetlenül a belső 12V. A kis függőleges fény (kék) sáv elöl, csak mutatja a szivattyú fut (talán, ha süket....). Legyen óvatos a cső adapter az egység, ez műanyag, nem túl a dagály, ez nem szükséges. Ha túl sok a dagály, még meg is törheted. Megjegyzés: a belső tápegység (ZD-P 150) működhet 100-250 VAC, anélkül, hogy befolyásolná a teljesítményt. Mod to do (magam számára) : tegye a tápkapcsolót a hátsó panelre, hőmérséklet szabályozás a belső ventillátor. Talán jobb lenne, ha ez a kék fénysáv a szívóerővel kapcsolatban működne. Keresse meg a Youtube videóit, amiken mod van. Élvezze ezt a terméket.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/01/2021

    I have received the station pretty quickly . I have a few tools from Pros'kit in my lab and had never problems because the quality is good . This station confirm it. The only problem is that the main switch is on the back side so i relocated in the front side as you can see on photos. My opinion is that this station isn't for professional use .I tried to desolder components from some spare PCBs and went very well on small components. The problem is in the bigger components where i had to place the temperature in the maximum (about 450 Celsius) I was disappointed when i tested the temperature tip and realize the big difference from the lcd reading of the station and my multimeter which was about 90 degrees . I dont have to deal with through whole components every day and many Engineers like me today i suppose. So i think this station should be ok and have it in my lab for years.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/12/2020

    csomag érkezett a megfelelő napon, de van egy kis probléma, vannak alkatrészek vándorolnak a táskában, Megnyitása után itt vannak a zuhanás a ventillátor, hogy van benne nem tudom kezdődött a pillanatban, így nem tudom, hogy működik annak ellenére, hogy a darabok kevésbé pfff a szállítások gls valóban ki kell zárni, vagy banir, de egyszer, hogy megtalálja a címemet Tettem 3 csillagos ügyfélszolgálat, hogy a választ, miután kapcsolatba lépett velük....

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/09/2021

    a desforrasztó fegyver fűtő van különböző méretű, mint a zd917 a tippek nem kompatibilis ez a kerámia fűtés és vékonyabb, mint a zd917 Nem ellenőriztem, de azt hiszem, lehetséges, hogy cserélje ki a fegyvereket a megfelelő vezetékek,. Nem tetszik a műanyag tok! egy fémváltozat jobb választás lett volna, a műanyag rendben van, és a AC kábel hőálló.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2021

    A tervezettnél előbb érkezett. Könnyű és praktikus fegyver, diszkrét hangszint. Figyelemre méltó a gyors hőmérséklet-emelkedés kellemes és előre pontos kijelzővel. A komponensek dezertálása nagyon hatékony a fúvókával és a hőmérséklet megfelelő az alkatrészek. Egy rövid nyomás elég, nem kell ragaszkodni és megnyomni, mint egy zsarnok, ahogy gyakran látom a videókban. Így szállnak fel a golyók és a nyomok. Összességében elégedett, hogy a megbízhatóság idővel. Azonban rossz megjegyzés a nem megfelelő csomagoláshoz. A második kartonnal való védelem nélkül a csomag nyilvánvalóan szenvedett a szállítás során, és a kamera lemeze becsapódott (fotó). Volt benne egy kis műanyagdarab is, de semmi létfontosságú. Mindig dühöngő, hogy egy új készüléket fizessenek, és a kicsomagoláskor felismerjék, hogy már sérült. Ezért eltávolítok egy csillagot.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 11/01/2021

    Got the unit and noticed that the power cord was Type I (Australia only). Fortunately, I have a Type B for Canada and USA. In had ordered 110 v with Type B but got one that says 220 /240v @ 50 cycles and 90 W. Fortunately I saw John Salt YouTube review where he too got the wrong plug but after disassembly discovered the transformer would accept 110 - 240 v. Put my cord on an it fired right up. Got to 380C and I de-soldered a blown capacitor with no problems. Looks like a solid unit! good bye copper braid wire. From now on it's Pro'sKit SS-331 for me!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/07/2021

    Ez egy nagyszerű eszköz, nagy áron! Az egyetlen kellemetlenség számomra az a bekapcsoló gomb, ami hátul van, nem elöl!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/08/2021

    Nagyon gyors szállítás és annak megfelelően, amit meghirdetett, nagyon jól működik, és nagy segítség lesz a munkámhoz

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/10/2020

    Perfect! it removes solder better than I thought. The station itself does not sound as loud as I saw others show on Youtube before I bought it. Highly recommended!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft12 739
    • Ft34 083
    • Ft44 595
    • Ft3 676
    • Ft15 823
    • Ft4 775
    • Ft51 874
    • Ft62 434
    • Ft15 606
    • Ft49 055
    • Ft5 858
    • Ft12 739
    • Ft6 636
    • Ft2 125
    • Ft3 676
    • Ft3 820
    • Ft1 908
    • Ft70 080