Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (80)
  • Kép (11)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(80)
    • 5 Csillag(69)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(3)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 21/06/2021

    He arrived quickly. The product is very good, packaging, design is excellent. However, the watch hardware would be capable of much more, so it's pretty "silly." No alarm clock, no temperature, no wifi, vending machine, night brightness and I could watch.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 07/04/2021

    it has arrived in UK, I'm very pleased with this gadget, good quality and sufficient resolution, after some googling around I've found IPS Gallery Upload Tool!!!! it easy to scale picture to required resolution( 24bit 135x240 BMP) and then upload it via: https://wiki.eleksmaker.com/doku.php?id=ips

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/05/2021

    Very nice product. The build quality and materials are excellent. I own several real nixie clocks and I must say that this clock does an incredible job at replicating the look and feel of a real nixie tube clock. I also like the ability to change fonts using the software upload tool. This is definitely one of my favorite clocks.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/09/2021

    Jól működik, miután frissített szoftver, hála a segítségével a BAM-ORA emberek, tényleg úgy néz ki, mint egy NIXI óra, vagy mindent a képzelet.... szerkeszthető kijelző és RGB LED-ek fantasztikusan működnek

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 30/12/2021

    Clock is oke but adaper is the wrong one, can't use it. Clock has 3 types of numbers in it, and the 3rth one you can upload through pc and change in what you like.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/07/2021

    Egy Nixie óra legsikeresebb utánzata. Nagyon könnyen használható és nagyon jól működik! Abszolút ajánlott. https://youtu.be/Cru0vu_RFig – használat

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/09/2021

    Jó minőségű, nagyon jól csomagolt csomag.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 24/08/2021

    Megéri, nagyon szép. Hosszú várakozás, de megéri.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 06/04/2021

    Nagyon szép és szuper minőségű. Az óra már majdnem be van állítva, csak dugja be a kijelzőket és az üvegkupolákat rá, kész.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/06/2021

    csomagolt jól, minden rendben, nagyon elégedett

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$57.29
    • US$9.99
    • US$69.29
    • US$55.53
    • US$54.04
    • US$31.99
    • US$12.99
    • US$6.99
    • US$39.09
    • US$51.96
    • US$65.82
    • US$66.69
    • US$31.17
    • US$8.38
    • US$12.64
    • US$59.99
    • US$6.99
    • US$79.99