Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (35)
  • Kép (7)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(35)
    • 5 Csillag(32)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 12/06/2017

    beau pneu et beau rend dimensions 68mm jante 43mm largeur 37mm attention les jantes noir que j'ai reçu sont en HEXA de 12 mm donc il faut les adaptateurs pour mon A959

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 06/02/2017

    ПРИСЛАЛИ НЕ ПРАВИЛЬНЫЙ ТОВАР, МЕНЬШЕ ДИАМЕТРОМ, И РИСУНОК ПРОТЕКТОРА НЕ ТОТ

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 30/04/2018

    produit livrai en 15jours, 70mm de hauteur, 34mm de largeur hex 12 ,les pneus son collé et différents de la photo mais je préfére , je recommande.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/03/2018

    works of my A959 just needed the 12 mm he.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/11/2017

    проклейка плохая местами протектор другой размер чуть меньше чем на фото

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/10/2016

    I buy because old tyre look like show picture but I got tyre not same sho picture. See attatch picture.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 29/03/2019

    they don't have the spikes like in the picture and no sponge in tires but for the price ...their good

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/12/2020

    las llantas las compré para mí a959 b solo ocupo unos adaptadores y listo solo les faltó espuma adntro

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/10/2021

    Nézd félelmetes halom markolat a sárban

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/09/2021

    tökéletes

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft21 274
    • Ft2 683
    • Ft2 690
    • Ft11 899
    • Ft3 451
    • Ft5 486
    • Ft2 324
    • Ft3 837
    • Ft2 490
    • Ft4 605
    • Ft11 633
    • Ft2 786
    • Ft5 748
    • Ft4 884
    • Ft66 160
    • Ft994
    • Ft6 909
    • Ft31 248