Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1067)
  • Kép (316)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1067)
    • 5 Csillag(1001)
    • 4 Csillag(57)
    • 3 Csillag(9)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 18/01/2021

    It took a loooooong time to receive these, up to a point where i had to contact banggood because i thought i was not receiving them. They sent me the usual bot email they send to everyone and never responded back. Thankfully after almost 2 weeks of contacting them i received the product which took more than a month and half to arrive. (Est time was 35 bus days). The earphones themselves fit snuggly after i used the thicker tip option. They sound alright with moderate bass. The highs aren't really detailed when the bass mostly dominated. I do get a good seal after blasting music, all background noise disappears at 100% and it doesn't distort. I haven't really gotten to test the battery life though, but i will update this review soon.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 28/10/2020

    Jó hangminőség: jó komoly, de az átlagban egyensúlyban marad. Jó hangerő: a játékok és a dalok a hangerő 50%-ánál jól hangzanak. Sport: Nagy illeszkedés, csökkenti a zaj és a verejték ellenálló. Csak hiányzott a doboz fedele (felhalmozódik por) és hosszabb akkumulátor-élettartam a töltéshez, hogy ne növeljem és csökkentsem a hang a telefonon, ne érintse meg, de a gomb könnyű érintés, és volt egy kis kellemetlenséget a hallójáratban hosszú idő után. De összességében, ez egy jó kék fülhallgató, van egy jó költség-előny. Utóirat: Időben érkeztem.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/12/2020

    Vettem két egységet (az egyik fekete és egy fehér színű) A rendelést egy hónap vásárlás után, 30 nap futás és 23 munkanap után kaptam meg a rezidenciámban. A terméken csak az egyiket nyitottam ki, mivel a másik karácsonyi ajándék lesz. A fejhallgató, amit megnyitottam, tökéletesen működik, és a beállítás nagyon egyszerű, a Qr-kód az alkalmazás linkjével közvetlenül a fedélen a kézikönyv. Elégedett vagyok a vásárlással. A tipp az, hogy keressen YouTube videók a telefonon, több elmagyarázza, hogyan működik. Én újra vásárolnék, ajánlanám!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/10/2020

    Fone com uma qualidade muito boa, conectividade rapida, isolamento também muito bom Dá a sensação de q vai cair da orelha mas não cai Foram 20 dias exatos até chegar aqui isso com os correios ainda voltando a funcionar aos poucos Oq me impressionou foi a embalagem que é simples mas quase não amassou quando o cara do correio jogou pelo meu muro

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/10/2020

    A termék várhatóan körülbelül 2 hónap múlva érkezik, 1 hónap és 1 hét. A minősége jó, egyezik az ajánlattal, hogy egy bemeneti fejhallgató, semmi különös. Jó kivitelben és illesztés, nincs kapcsolat probléma és könnyen pár. A gombok nagyon jól reagálnak a parancsokra, bár egy kis erőt igényelnek, ha megnyomják, ami egy kicsit kényelmetlen lehet. Jó terhelhetősége van, mind a dobozból, mind a fejhallgatóból, elég a mindennapi igényekhez. Nagy költségelőny! A kézikönyv is adaktikai és angol nyelven. Jelzem a letöltés az alkalmazás kulcs konfiguráció (minden funkcióval rendelkezik), kiegyenlítés, és az akkumulátor szint jelzés. Az alkalmazás bemutatott kínai az első percben, de hamarosan az automatikus fordítás pro portugál történik, hogy nagyon ésszerű és hasznos. A kiegyenlítés csúcsa nem az előre beállítottakat követi - kivéve a mintát -, mert amikor felemelünk néhány sáv frekvenciát, a hang meglehetősen torz lesz, ami normális ebben a folyamatban.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/10/2020

    PRÓS: -Bom isolamento passivo; -Confortável; -Barato; -Som bem definido; -O botão não é tão sensível, então é bom para usar deitado com a orelha no travesseiro; -Duração da bateria satisfatória (de 3 a 4h); CONTRA: -Som baixo, então quase sempre será usado com o som próximo do 100%, gastando assim mais bateria; -Carregamento via micro-usb, seria mais rápido se fosse usb tipo-c;

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/09/2020

    Gostei muito do fone, o isolamento é 100%, você não consegue ouvir nada externo quando tá usando o fone! Veio muito bem embalado e chegou em apenas 19 CORRIDOS em plena pandemia. Além disso ele tem um app onde você consegue equalizar o som conforme a sua preferência.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 22/09/2020

    chegou rápido e sem taxa, comprei 2. a primeiro momento o som parece mt bom. O fone fica bem preso a case, esse era meu medo por nao ter tampa. A conexão é estantanea e em um teste rápido atravessou uma parede e manteve qualidade, ainda não avaliei a distancia.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 08/10/2020

    Kiváló termék! Jóval átlag felett költségelőny!! Mint egyesek beszélnek, hiányzott egy kicsit komolyabb teljes testű, de a költség előny ez egy kiváló termék! Amit nem nagyon szerettem, az volt, hogy a gombok túl nehéz, hogy aktiválni kell, ha a fülben, azon kívül, hogy, nagyon jó!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/09/2020

    De todos os produtos que eu comprei da China, esse foi o que chegou mais rápido (5 dias úteis e 7 dias corridos após ter o código de rastreio). Eu gostei muito do produto. Não parece ter uma qualidade ruim, vem com manual em inglês e chinês (eu suponho), cabo USB, algumas borrachinhas em tamanho pequeno e grande (extras), além do tamanho médio que já vem no fone, e além do mais, muito bem embalado, com espuma para proteção da case de carregamento e do fone. A única coisa que não gostei foi do aplicativo da QCY que não tem tradução em muitas partes do app (nem para inglês), tornando difícil o uso, apesar de ter sido fácil parear.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft11 534
    • Ft8 737
    • Ft9 079
    • Ft12 585
    • Ft13 015
    • Ft5 592
    • Ft8 737
    • Ft9 987
    • Ft4 235
    • Ft10 442
    • Ft14 683
    • Ft3 933
    • Ft8 474
    • Ft9 088
    • Ft9 088
    • Ft8 777
    • Ft20 626
    • Ft10 896