Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (42)
  • Kép (7)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(42)
    • 5 Csillag(37)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/08/2021

    ez működik a laptop hdmi ki mini kijelző port Apple 27 inch mozi kijelző. De ugyanaz nem működik videocon dth HDMI ki nini kijelző port alma 27 inch mozi kijelző.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/02/2021

    a megérkezett objektum nem működik, mert minden 30 percben fúj a képet, és meg kell, hogy húzza le a monitort az áram, hogy rögzítse a képet felvettem a segítséget küldtem a képeket a, de kértek más adatokat, és nem kompenzálják, vagy megváltoztatják a terméket Mivel szükségem volt rá, kénytelen voltam venni egy másikat, remélve, hogy ez működni fog. teljesen elégedetlen a segítségnyújtással remélem, hogy az új, amit vettem gyorsan megérkezik, és hogy nem rendelkezik a régi hibáival

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/10/2021

    A termék 10 nap alatt érkezett. Úgy tűnik, jó minőségű. Egy Win10 PC csatlakoztatása egy külső monitorként használt iMac 27-hez lehetséges?

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/08/2021

    Boldog a vásárlás, tökéletesen működik. Kösz, Bummjó!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/07/2021

    Nagy termék, nagyon jó minőségű, erősen ajánlott

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/09/2020

    It works perfectly. After so many years looking for an useful adaptor male HDMI - female mini DisplayPort, finally I got it! My monitor Apple Cinema Led Display 27 is now connectable with my PC and will not be taking dust anymore. The connector looks made with very good materials. In my photos I pretend to show just the cable from each angle, I did not pretend beautiful photos. The metal of the connectors and the cable looks much better than in my photos. The metal of the connector is strong, good touch, good material.Cable is protected with braided cord. I totally recommend this product. Sergio My monitor Apple LED Cinema Display (Year 2011), resolution 2560x1440, does not have Thunderbolt (Or Thunderbolt 2) connector feature, it is just mini DisplayPort (male). (https://www.dynos.es/tienda/masinfo.asp?cod_articulo=MC007ZM/A)

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 14/11/2020

    Jó minőségű! Működik félelmetes az Apple Mozi kijelző LED 27 hüvelykes (a normál, nem a villám egy). Kábel úgy érzi, erős és készült jó anyagból. November 2-án rendelte, november 14-én érkezett.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2022

    Sajnos nem működik a PlayStation 4 Pro és a Mac monitorok. mindkét monitor van egy fekete képernyő.... kár Applw Viharbold & LED CnemA kijelző 27" Monitor

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/10/2021

    Nagy eladó ajánlom, az első kábel hibás, de küldtek egy másikat, és ez tökéletesen működik, bízhat a boltban.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/08/2021

    Szállítás nagyon gyors. A termék nagyon jó minőségűnek tűnik. Sajnos nem működik az Apple-Villám monitor kép továbbra is fekete!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$18.47
    • US$7.99
    • US$16.09
    • US$8.99
    • US$10.99
    • US$14.99
    • US$9.99
    • US$7.99
    • US$15.99
    • US$15.99