Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (6886)
  • Kép (1339)
  • Videó (12)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(6886)
    • 5 Csillag(6753)
    • 4 Csillag(114)
    • 3 Csillag(13)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(5)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/03/2021

    Дошло за 3 недели в Таиланд, что хорошо, так как описано было, что доставка в районе 30-50 дней или около того. Отслеживалось. Доставили до двери. Качество отличное. Быстрая подзарядка на Redmi Note 8 работает. Спасибо! // It came in 3 weeks to Thailand, it is good, as it was described that delivery should be aprrox in 30-50 days. Tracked. Delivered to the door. The quality is excellent. Quick charge for Redmi Note 8 works. Thanks!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/09/2021

    I have already ordered 4 pieces and each one works perfectly, bringing the quality you are used to from BlitzWolf. I don’t have a suitable device for the measurement, but I think it’s likely that I have 3A at 5V, as the Raspberry Pi doesn’t complain about low current (a prerequisite for this is the 3A cable, e.g. BW-TC14). I use it all with a BlitzWolf 3A cable and this is how fast charging works without any damage to the charged devices (earfün TW100, Huawei P Smart 2019, Raspberry Pi 3, 4). Már 4 db-ot rendeltem és mindegyik tökéletesen működik, hozza a BlitzWolf-tól megszokott minőséget. Nincs megfelelő eszközöm a mérésre, de valószínűnek tartom, hogy 5V-on megvan a 3A, mivel a Raspberry Pi nem panaszkodik kevés áramra (ennek feltétele a 3A kábel, pl. BW-TC14). Az összeset BlitzWolf 3A kábellel használom és így működik a gyorstöltés is, a töltött készülékek meghibásodása nélkül (earfün TW100, Huawei P Smart 2019, Raspberry Pi 3, 4).

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/11/2020

    O produto é bom. Porém, no meu Redmi Note 8 carrega praticamente no mesmo tempo que o carregador nativo de 10w, portanto por velocidade não compensa muito. Além disso, notei um aquecimento durante o carregamento e não encaixa perfeitamente em todas as tomadas.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 22/11/2020

    A termék jól néz ki, és kiváló minőségű, a díjak nagyon gyorsan, usb 3.1 (kék-zöld műanyag lap belső usb nagy csatlakozó), csomagolt nagyon jól. 8 napon belül megérkezett

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • FSYEPEZ
    PE
    18/11/2020

    Cargador que cumple perfectamente las especificaciones QC3.0 y activa el "Turbo Power" en los MOTOROLA G6 Play tal como el original. Empaque perfecto con manual y protección en la parte del enchufe. Se le nota bastante sólido.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/08/2021

    A termék valóban működik, mint a funkciók mondják, ez pontos. Telefonokkal használtam: Huawei P20, Samsung J6 plusz LeEco letv le pro3 Elite x722. Gond nélkül pakolja be őket.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/07/2021

    Remek töltő. A termék eltartott egy ideig, hogy Brazília, de jött jól csomagolt és kiváló állapotban. A minőség észrevehető, és az ár is tette elég sokat. A blitzfarkas termékek kiváló minőségűek. Összességében nagyon tetszett a termék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/04/2021

    a termék a vezeték nélküli töltő modell: bm-pwc7. Ez egy igazi gyors töltő, és qc3.0 és jól működik samsungs gyorstöltő rendszer.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/04/2021

    I have been using Blitzwolf cables and chargers for several years and they have never let me down. The charger meets the assumed parameters and has a quick charge. The charger easily charges the iPhone 8

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/10/2020

    chegou a expectativa da chegada era muito boa mais parece que não foi isso mesmo quando chegou parece que vou que não vou poder usar porque o produto fica estralando estou com medo de colocar pra carregar o meu xiomi

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4 892
    • Ft3 494
    • Ft7 868
    • Ft4 541
    • Ft4 541
    • Ft3 142
    • Ft4 193
    • Ft3 142
    • Ft4 235
    • Ft4 541
    • Ft2 419
    • Ft4 541
    • Ft4 538
    • Ft16 082
    • Ft5 749
    • Ft8 737
    • Ft7 868
    • Ft13 015