Vásárlói vélemények

4.97 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (58)
  • Kép (6)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(58)
    • 5 Csillag(56)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 09/11/2020

    Nagyon szép poháralátét, főleg, hogy a tornateremnek könnyűnek kell lennie. Nagyon gyors szállítás

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 30/03/2021

    άριστη ποιότητα κάι γρήγορη ταχύτητα παράδοσης

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/05/2021

    Exactly what i needed. strongly recommend!!!! Simply excellent

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/04/2021

    Sedí dobre. Spokojen.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/03/2021

    excelente

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/12/2020

    Nice

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/05/2021

    Kapott jó sorrendben, és 15 napon belül, futárral Dél-Afrikában, köszönöm BG. Hozzáadja a magasságot Mavic Mini és tartja távol a por és a fű. Egyáltalán nincs hatással a repülési teljesítményre.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2021

    My location South Africa. I was conditioned to wait over a year for my products like when I ordered from Wish. However this is just one of the products that arrived within a month. I highly recommend Bangwood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/02/2021

    Nagyszerű!! a leírtak szerint!! és nagyon hasznos, hogy vigyázzon a drón! Ami felkeltette a figyelmem, hogy milyen gyorsan jött a házam ajtajához!! 10 nap érkezik Chilébe nagy! ajánlott 100%

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/03/2021

    La relacion precio es equilibrada. el platico es endeble, por seguir las caracteristicas de peso del mavic mini y mini2.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 377
    • Ft1 534
    • Ft2 760
    • Ft2 412
    • Ft5 068
    • Ft4 053
    • Ft6 082
    • Ft3 377
    • Ft4 053
    • Ft3 070
    • Ft15 670
    • Ft3 992
    • Ft21 632
    • Ft5 836
    • Ft6 758
    • Ft4 914
    • Ft3 070
    • Ft64 533