Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (439)
  • Kép (79)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(439)
    • 5 Csillag(421)
    • 4 Csillag(14)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(3)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 06/02/2021

    nagy szállítási félelmetes kis forrasztó állomás elmentem mindent, és tettem a saját beállítás egy dewalt akkumulátor és 3d nyomtatott tok

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 25/09/2018

    Station de soudage reçue bien emballé. Livré partiellement démonté, pas de notice, mais montage facile. Le fer est léger et maniable, le câble est souple. La panne fournit ( modèle K) n'est pas 'tip top', je vais acheté une panne fine de type 'T12-ILS' Sinon: je ne regrette pas mon achat, chauffe très vite et le boitier est facilement logeable sur un plan de travail petit comme le mien

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/01/2020

    Megkaptam a „Quicko T12-942 Mini Digitális Forrasztó Állomást", és hadd mondjam el mindenkinek, hogy várakozásaimon túl vagyok lenyűgözve Ezzel a kis fickóval. Csatlakoztatom egy régi 16v 3.0a adapterrel, és csak 7 másodpercig tartott elérni a 200c fokot. Ez csodálatos!!! Csak legyen Óvatosan, ne melegítsd túl.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 28/09/2020

    Pájkovačka ktorá ma za cenu 20 eur naozaj prekvapila . Medzi hlavné plusy by som zaradil že rýchlo nahrieva hroty a ide na ňu zohnať kopec náhradných dielov. Ako hlavnú nevýhodu (pre niekoho výhodu) by som zase uviedol potreba externého zdroja ( ten môj z laptopu stačí úplne ) a malú váhu . Prišla mi dobre zabalená bez poškodenia poštou takže túto kúpu rozhodne odporúčam

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/01/2021

    A T12-942 állomást egy hét alatt szállították. Közvetlen CZ-t rendeltem. Szeretem a gyors hevítést. A forrasztás során jól tartja a hőmérsékletet. Még vásárolnom kell néhány tippet, de kellemesen meglep a K tipp sokoldalúsága. Ár-teljesítmény arány nagyon jó. Javaslom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/01/2019

    If you want an electronic soldering station for a low price - Quicko T12-942 is the solution. Product as described , well packed, fast delivery, nice quality. I've changed the delivered original solder iron tip by the T12-BC1 for a better performance (precise soldering on DIY-kits). All you need is a Power supply between 16v and 24V(3A), i installed an old universal PS 20V-3A see picture. The soldering station is very small ,handy and a nice display with very easy temperature controller. Also detects when you point the soldering tip downwards. Time to warm up the tip is very amazing.....a few seconds.....Works just Great! RECOMMENDED !!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/11/2021

    Jól működik! Az első egység megsült, amikor bekapcsoltam, de egy héten belül van egy másik csere.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/11/2021

    Olyan kicsi méretekben, de olyan nagy munka. Javasolt!! https://youtube.com/shorts/_SSjz2KySeM?feature=share

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/09/2020

    Jól működik, csak be kell állítanom

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/11/2019

    Great very little Solder Station without Switching Power Supply Board, you need your own 12 or 24V Power Supply. Tested it with my 24v 5A 120w AC Adapter Power Supply, and works perfect, the T12-K Iron bit looks and works good, the Quicko T12-942 with T12-K Iron bit warms up fast with a 24v Power Supply, it took only 14 seconds to go from 20c to 360, display is good and is easy to read and menu is also very easy and simple to use. Great very little Solder Station if you have a 12v to 24 Power Supply with AC Adapter laying around, if not i would recommend the QUICKO STM32-OLED Soldering Station, i am using it for if my MINI TS100 solder iron stops working.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$68.13
    • US$34.64
    • US$7.41
    • US$46.19
    • US$27.59
    • US$9.97
    • US$25.40
    • US$19.62
    • US$4.86
    • US$60.99
    • US$31.19
    • US$17.79
    • US$12.79
    • US$67.81
    • US$28.79
    • US$25.21
    • US$18.47
    • US$10.34