Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (51)
  • Kép (14)
  • Videó (2)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(51)
    • 5 Csillag(48)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 08/11/2021

    Elszökik, mint a kis koca! Az egyetlen kritika a felfüggesztés, de én ugyanazt az olajat rendeltem. Szintén egy nagy bók az ügyfélszolgálat! Gyors és közvetlen tanácsok néhány kérdéssel kapcsolatban.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/01/2021

    El Rc vienen completo solo que el cargador es diferente al que se muestra en la imagen, respecto al Rc venia de algunas partes rayado al igual que el control asta el momento no ha tenido fallas.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/01/2021

    very fast, fun little guy. upgrades in progress yo handle this truck. shocks and lights do far, gears and others as parts fail from bashing

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/05/2021

    Very satisfied

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/11/2020

    Awesome little truck. Very punchy for a 1/16 scale. Mine had a couple of flaws that could result in downtime. The servo wire was rubbing against the central driveshaft and it stripped away the insulation on one wire. I wrapped the spot with electrical tape and I ran the servo lead a different way to move it clear of the drive shaft. The rear right driveshaft was rubbing on the shock coil. I moved the shock to a different hole on the shock tower to get it clear of the driveshaft. The differential has all metal gears. And very little grease. I added more grease. Fo a smoother run I recommend you replace the stock shocks with oil shocks. For a longer runtime just connect two batteries in series and stack them on their side. You will need a longer velcro. All in all, If you are looking for a 1/16 scale basher you cannot go wrong with this truck.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 10/11/2019

    This machine is a WOW !!! Remo is a well known brand and it's nothing new that this car is great. They took great model and make it more great by adding brushless motor to make one of fastest car in this scale !! This beast can go with speed of 40 km/h !!!!!!! I could not get faster because I needed to turn and in that speed turning make it turn in place :D I learn that if You want to go faster and You turn TH D/R to 100% than reduce ST D/R to not make so sharp turns !! after testing speed with GPS tool motor got little worm !! In box you also get set of tools and a surprise !! B3 charger for 2s and 3s !!!! Not a cheap USB charger !! For this price there is only one car that franca RC show that can compare but still this one have brushless motor it's still a win !!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2020

    Nagyon tetszett, ez az 1635-ös verzió, több fejlesztéssel, mint elődje 1631, nagyon gyors és stabil, és 13 napba telt, hogy elérje az 5. régiót Chilében, az én cada ajtajánál.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 02/04/2020

    Ez egy klassz autó, korábban egy gyűjtő autó volt, de ez nagyon király, még ha kívülről is mindegy is.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/07/2020

    Meg kell, hogy egy megjegyzést a cég, a cég, hogy az összes ember, akik vásárolnak ebben a rangos cég, ez egy garancia a bizalom, a problémák, hogy az én kirótt a vám az országom, válaszoltak azonnal küld egy csere egység gyorsan

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 29/01/2020

    A vártnál gyorsabban ideértem, és ember, milyen király kis teherautó! Határozottan megéri az árat, bár ajánlom, hogy megvásárolja az olajjal töltött sokkokat és állítható csatokat, amire tényleg szüksége van. Még mindig egy olcsó autó a fejlesztésekkel. Ha az első hobbi minőségű RC teherautódat keresed, akkor ez mindenképpen megéri!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft45 802
    • Ft30 820
    • Ft54 130
    • Ft34 084
    • Ft4 540
    • Ft25 890
    • Ft29 495
    • Ft27 529
    • Ft33 101
    • Ft17 040
    • Ft32 091
    • Ft5 044
    • Ft4 258
    • Ft19 990
    • Ft28 840
    • Ft19 335
    • Ft22 612
    • Ft8 846