Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (111)
  • Kép (4)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(111)
    • 5 Csillag(104)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 06/09/2019

    wired it up and tested it, it works great it comes complete with a k type temp. probe and solid state relay, only thing i had to change is if you go into the menu change p to 0, this unit was on 15 otherwise the output will switch on and off with intervalls, i like it good product

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/04/2016

    He adquirido este kit para hacerme un horno de reballing. Para calentar los bga y se suelden las bolas de estaño. Muy buen precio.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/02/2020

    Nagyon megéri, ajánlanám.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/01/2018

    Arrived as expected. Works great for controling temperature of my 3D printer heated bed.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/10/2020

    Good day This was my first time buying on Banggood to South Africa and I must honestly say that I was expecting the worst, BUT From I submitted my order I was informed about the process on a daily bases and within 3 weeks my parcel was delivered to my door in South Africa. Thank you very much, I will gladly recommend Banggood to anyone and will definitely make use of this service again soon. Thanks Charl

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/11/2020

    The Rex C100 does what is expected and is very reasonably priced. It is certainly not the same functionality or quality as the Delta but its much cheaper. Hope it will last. 👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/05/2021

    Nem rossz, azt teszi, amit kell, elég gyenge érzés, de azt kapod, amiért fizetsz...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/03/2021

    Nagyon elégedett ezzel az egységgel. Ezzel átalakítottam a régi sütőmet egy modern berendezéssé.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/10/2020

    Köszönöm, a termék minden, amit reméltem. Ha futárral szállítjuk, az egy bónusz, a postahivatalaink nagyon zsúfoltak.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/09/2021

    Gyors szállítás, jó állapotban, Még nem teszteltem, de remélhetőleg jó lesz.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    recommendation for you
    • Ft4 795
    • Ft2 546
    • Ft3 460
    • Ft2 768
    • Ft3 739
    • Ft3 460
    • Ft2 636
    • Ft14 888
    • Ft1 256
    • Ft2 387
    • Ft4 945
    • Ft4 615
    • Ft9 892
    • Ft7 913
    • Ft4 795
    • Ft8 309
    • Ft17 149
    • Ft10 552