Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (82)
  • Kép (20)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(82)
    • 5 Csillag(76)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/07/2021

    határozottan egy jó termék az árhoz képest, minden szén- és fém alkatrészek. kiváló simaság az átviteli. gyönyörű test már teljes fényekkel. (Fordítva) A gumiabroncsok javítása és a lengéscsillapítók néhány beállítása, amelyek nem teszik lehetővé, hogy úgy döntsék el őket, ahogy szeretném.Hosszabb szállítás a vártnál.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2022

    This car is already pretty good i must say. It arrived in 2 days, but after first bash in bud my both drive shafts disassembled itself and i lost lock from one, it created hole thru the clutch cover and destroyed my clutch :/ but overall its a good truck for good money, but i need to relocate battery to the front, because it trip over relatively easy...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/12/2021

    Nagyszerű teherautó, elképesztő ár-érték arány. Ez fém tengelyek, meghajtótengelyek, fogaskerekek, diff szekrény, kapcsolatok, valamint egy teljes pótkerék, előre telepített lámpák. Nem kapsz semmit, hogy a nagy nevű márkák, miközben még többet fizet. Fontolgatom, hogy veszek egy másikat egy egyedi építéshez.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 26/06/2021

    Mooie en degelijke auto, zeker voor dit geld. Heb wel de stuurstang omgedraaid zodat er optimale vering is. Erg blij met deze aankoop, ook erg snel verzonden vanuit cz.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 07/05/2022

    Great truck and fast delivery. Well secured unlike other parcels I have received before. Truck is amazing and very well put together. It is a rolling chassis and body so you will need your own motor, servo and ESC. other than that it beads grease in diffs and gearbox and screws check like with any truck. upgraded 20kg servo fits right in. Prebiilt kit comes with all accessories you need including handles, wipers snorkel and sticker sheet. It also includes a servo wire splitter for lights and roof bar which is working and it's very bright. Soft tyres and working spare. love the dust caps on wheels and lil details here and there. kit also includes spare screws for attaching motor and servo so you don't have to look for any. I run rgt stock 550 17T motor Amazon special 80A ESC and dumborc 5ch radio. and it works a treat. With 313mm wheelbase (extendable to 324mm by moving top links fixing points) there is choice of bodies. yellow pickup is a leftover from rgt ex86110 pioneer. So this is my 3rd rgt and I will be looking to get another one. Ideally tracer or rescuer.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/11/2021

    super happy with this product, arrived high up in the northern part of Canada within the speculated date! the box was in okay shape but everything else was great! awesome truck and great for upgrading

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 29/05/2021

    Happy with this it really is good quality. Full metal axles front and rear too which is super!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 22/02/2022

    A vártnál korábban érkeztem, a termék leírása és jó állapotban, az egyik kerék törött volt, de látva, hogy a megtakarítás közel 200 euró, mint más üzletek ajánlom a vásárlást

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/01/2022

    Tökéletes szállítás 2 héten belül otthon Kínából! és nagyon boldog, hogy mindenért a bumm Isten! Köszönet egy jó lánctalpas egy nagyon jó áron!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/11/2021

    félelmetes teherautó nagyon jól készült, meg kell vásárolni az elektronika, de így teszi a saját.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$279.99
    • US$204.99
    • US$416.89
    • US$55.11
    • US$73.99
    • US$46.99
    • US$48.99
    • US$19.62
    • US$40.99
    • US$448.99
    • US$12.99
    • US$28.99
    • US$105.99
    • US$19.99
    • US$132.99
    • US$56.99
    • US$151.99
    • US$69.99