Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (26)
  • Kép (6)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(26)
    • 5 Csillag(25)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 05/01/2021

    Félelmetes teherautó nem panaszkodik az ár, de az egyetlen hátránya az, hogy a kerekek megérintik a linkeket, amikor fordul, de mindez egy csodálatos lánctalpas és csodálatos minőség

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 19/10/2021

    Gyönyörű szüret stílusú rc autó, kiváló használt anyagok, felszerelt 4ch rádió vezérlés atrive fények már telepítve. Ajánlom a termék megvásárlását, és ha azt szeretné, hogy megtekinthesse a videó áttekintést a youtube csatornán „Mister Hobby TV"

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/11/2020

    Ezt a csomagot ma kaptam, a dobozt összenyomták, és a teherautó megsérült. A teherautó dózisa nagyon jónak tűnik, ha nem sérült meg.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/06/2021

    Nagyon örülök a szerepnek. Használd 4500m Ah Nim akkumulátorral, a LiPo Még nem teszteltem. De átmászik az erdőn, minden rendben van.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/07/2021

    Gyönyörű, gyönyörű, elengedhetetlen azoknak, akik szeretik a sziklamászót.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/03/2021

    demorou mais do que previsto para chegar, mas em ótimas condições!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/11/2020

    Shipping took quite a while, but it was recieved in good order. Awesome truck by RGT. One of their best yet. I did expect a little more engineering for the price, as usual RGT models have inherent flaws in the design and they always take a little playing with to knock out all the kinks (compared to say a Traxxas model). Had to give the truck a small lift to keep the tires from hitting the bumper while turning. Which was easy to do and built into the frame so no parts required. Reduced steering trim to keep tires from hitting the frame while turning. Changed the receiver to my spektrum transmitter and it even ran smoother and quieter. Will meet do change the 13t motor that came with it to as I ty s pretty loud. Survey may need to be upgraded as it's a little week when turning left. Its definitely a hobby truck. All in all I would buy it again for the looks, just know its gonna need a bit more to smooth it out. Thanks banggood!!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 27/05/2021

    Rčení model přišel poškozený nejspíše přepravou😢. jinak je vše v pořádku. Co se týče rychlosti doručení. tak paráda... pouze 1den, za to tleskám 👏

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 01/07/2021

    kanos rész 😁 csak ajánlani tudom az ár. De azt tanácsolná, hogy egy 3s lipo dar a mellékelt akkumulátor meglehetősen gyenge a mellkas 🤔 egyébként minőségi és kivitelezés felső 😎

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/04/2021

    ZWOW! The pictures don't do it justice. I love the design and all the metal parts on it. I'm gong to definitely buy a red one because the green looks awesome but I bet the red will be outstanding. Definitely recommend

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft16 339
    • Ft32 630
    • Ft3 201
    • Ft21 145
    • Ft6 405
    • Ft14 583
    • Ft31 399
    • Ft27 554
    • Ft16 980
    • Ft5 178