Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (155)
  • Kép (16)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(155)
    • 5 Csillag(143)
    • 4 Csillag(7)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 03/01/2022

    Jó termék és jó állapotban

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/02/2020

    Good little instrument I hope it works well and for a long time! I really trust that it performs its function well. The price is quite fair, recommended purchase!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2020

    Elég gyorsan jött és jól csomagolt nekem. Az eszköz jól felépítve és nagyon jól működik. Sokoldalú skálája miatt számos célra használható. Nagyon elégedett vagyok vele.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/11/2019

    GOOD PRODUCT, But i havent receive any box With this refrectometer to put Him. Maybe i was unlucky or Someone stole It.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • Bandi74
    HU
    21/02/2018

    Jó termék, kiváló kialakítás minőség

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/01/2018

    I purchased 4 of those for my work and they seem to work very good. The zero line was factory calibrated. The quality is not perfect, but goed enough. You can't beat the value for money.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/01/2018

    I purchased 4 of those for my work and they seem to work very good. The zero line was factory calibrated. The quality is not perfect, but goed enough. You can't beat the value for money.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 07/01/2017

    Useful and inexpensive reliable refractometer. It is an efficient and non messy way to evaluate the coolant freezing point of your car or favorite machine  !!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/02/2022

    Minden rendben,jól működik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/01/2022

    Minden rendben, köszönöm. Tesztelt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$37.99
    • US$16.09
    • US$53.99
    • US$59.99
    • US$45.99
    • US$22.99
    • US$13.99
    • US$14.99
    • US$15.99
    • US$17.99
    • US$12.99
    • US$6.99
    • US$7.41
    • US$19.99
    • US$19.99
    • US$76.99
    • US$115.59