Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (129)
  • Kép (13)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(129)
    • 5 Csillag(120)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 26/02/2021

    A szállítás időben van, még nem állítottam be, és még nem ellenőriztem, a fékszárny egy kicsit laza nyáron.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/12/2020

    úgy tűnik, hogy nagyon könnyen használható Nem tudom, hogy pontos-e

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 15/02/2021

    πολύ καλό

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/02/2020

    Good little instrument I hope it works well and for a long time! I really trust that it performs its function well. The price is quite fair, recommended purchase!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2020

    Elég gyorsan jött és jól csomagolt nekem. Az eszköz jól felépítve és nagyon jól működik. Sokoldalú skálája miatt számos célra használható. Nagyon elégedett vagyok vele.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/01/2018

    I purchased 4 of those for my work and they seem to work very good. The zero line was factory calibrated. The quality is not perfect, but goed enough. You can't beat the value for money.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/01/2018

    I purchased 4 of those for my work and they seem to work very good. The zero line was factory calibrated. The quality is not perfect, but goed enough. You can't beat the value for money.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/01/2017

    Useful and inexpensive reliable refractometer. It is an efficient and non messy way to evaluate the coolant freezing point of your car or favorite machine  !!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/02/2018

    Jó termék, kiváló kialakítás minőség

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/11/2019

    GOOD PRODUCT, But i havent receive any box With this refrectometer to put Him. Maybe i was unlucky or Someone stole It.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft42 410
    • Ft15 489
    • Ft10 600
    • Ft6 056
    • Ft15 144
    • Ft6 226
    • Ft48 089
    • Ft14 387
    • Ft20 446
    • Ft11 734
    • Ft4 161
    • Ft3 784
    • Ft6 813
    • Ft2 948
    • Ft7 190
    • Ft22 948
    • Ft18 174
    • Ft2 882