Vásárlói vélemények

4.96 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (190)
  • Kép (49)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(190)
    • 5 Csillag(184)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 03/03/2021

    29 napja érkezett a KN-raktárból. Poliuretán hab béléssel ellátott dobozban csomagolva. Az RD6018W verzió a Wi-Fi tábla mellett egy csatlakozóval és tartalék biztosítékkal ellátott termisztort, valamint 2 szigeteletlen U-terminált tartalmaz. Nagyszerű megoldás, amely ötvözi a készülék gyári minőségét és azt a képességet, hogy kimondja a „Én magam csináltam."

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/12/2020

    Igen, ez egy „nagyon jó" termék, de egy dolog javításra szorul - a WiFi kapcsolat. Nem egészen intuitív, bár a koncepció világos számomra. De ezen kívül ez egy nagy előrelépés a korábbi DPS sorozatokhoz képest, amelyek véleményem szerint is jók. Jól beállítva, de lehetőség van arra, hogy újrakalibráljuk a Windows szoftverben. szoftver kényelmes használni néhány igazán szép funkciók (Windows verzió). Android alkalmazás működik, de korlátozott, ha összehasonlítjuk az asztali verzió. Telepítve dedikált esetben együtt dedikált P.U. létrehoz szép készlet. Ez elég gyorsan érkezett - úgy három hetet, ha jól emlékszem.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/04/2021

    This SMPS Step Down Power Supply Module / buck convertor, with its dedicated S-800-65V Switching AC/DC Power Supply was recently purchased with UK supply. Both arrived very quickly. Both have been built into my workshop mixed output power supply. I very much like the build quality of the RD6018W. The fitting of this SMPS module was very straightforward. I am pleased that I made this purchase. Some pics for you to look at.........

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/06/2021

    Kisebb, várom, hogy a többi komponens is tesztelni tudja, az anyagminőség szempontjából jól néz ki. 23 napba telt, mire odaértem.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • CanVIP3
    TR
    20/05/2021

    Azt hiszem, az összes funkciódat használtam, kivéve a rádiót. Nem volt semmi gondom. Járt benne biztosítékok, rögzítő cipők stb. Meg kell vásárolnom és be kell szerelnem a megfelelő modellelemeket, hogy a történelmet és az időt ne befolyásolja az áramkimaradás, ezért most akkumulátorok nélkül futtatom. Elégedett vagyok a termékkel.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • zikimat
    SI
    13/05/2021

    ..Igen, ez egy „nagyon jó" termék, ma készítettem a dobozt, teszteltem a készüléket és frissítettem a szoftvert. A dokumentáción belül kell bekalibrálni. Ajánlom ezt a terméket..

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/11/2020

    Nagyon jó lelépés konverter, sokkal erősebb, mint a 6A modell6006 ami nagyon jó eredményeket eredményez. Most képes leszek arra, hogy egy szilárd tápegység képes szállítani 10 A és a feszültségek kezdve 60 V. Akárhogy is, korlátozott 12 A segítségével javasolt esetben és kapcsolási tápegység, Azt hiszem, ez működni fog kényszer nélkül. Szerencsés, hogy ez egy vaku eladási ár közel 30% kedvezmény!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 16/04/2021

    I mounted this in an old linear power supply case, along with 2 switching power supplies in series, which are available locally or thru auction sites at a pretty low cost. The power supplies I used are: Cisco C5KX-PWR-715WAC (56v@12.77A) and a 12v-60A Dell R510 750W Power Supply DP/N 0FN1VT FN1VT. This gives me 68v at 12.77A which is plenty for my use. Cisco also have a C5KX-PWR-1100WAC, which is 56v-19.6A if you need to support the full 18A output of the RD6018 right up to it's maximum output voltage. I have been very happy with the RD6018. I have been using it pretty regularly for the last 2 months. I think the product has been well designed and has been reliable so far. FYI, I am not using wireless.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/12/2020

    Gyors szállítás 4days CZ raktár Nagyon praktikus forrás az egyetlen dolog, amit nem nagyon szeretem a wifi inkább nem működik, hogyan működik, de ez nem olyan alapvető funkció

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 30/07/2021

    Jól néz ki és remekül működik. Kivéve egy részletet a wifiről.. Nem lehet 5Gz-hez csatlakoztatni.. wifi nélkül fogom használni

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft1 534
    • Ft2 148
    • Ft2 701
    • Ft7 096
    • Ft919
    • Ft1 841
    • Ft2 025
    • Ft3 715
    • Ft2 025
    • Ft5 747