Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (9)
  • Kép (2)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(9)
    • 5 Csillag(9)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 01/02/2021

    This is one size product and this size is a bit small for me. Nevertheless, it works functionally well.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/03/2018

    Для занятий подходит. Голову не стягивает. Материалы приятные. Хороший акссесуар. Дефектов нет. Пришло быстро.Товар соответствует описанию Покупкой довольна. Рекомендую к покупке. Видео Распаковки https://youtu.be/jJlrT1-kU1c https://youtu.be/h4Ush2KAw_0

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/12/2017

    I do a lot of cycling and racing these are perfect under your helmet. I've four now all the colours

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/03/2019

    It's a really good quality product, in a reasonable price. A bit disappointed with a late delivery.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 04/10/2017

    Very good to use, good looking and keeps colors. Used for almost 2 months now, I can recommend that for running :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/08/2019

    Bien reçu! A voir après essai!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/08/2018

    OK

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • Srini
    IN
    23/10/2017

    All the features are good.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • Srini
    IN
    10/06/2017

    worth for money

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft6 221
    • Ft6 548
    • Ft14 751
    • Ft6 024
    • Ft9 654
    • Ft8 940
    • Ft8 596
    • Ft7 184
    • Ft2 175
    • Ft1 307
    • Ft4 920
    • Ft7 184
    • Ft5 670
    • Ft8 697
    • Ft5 156
    • Ft12 481
    • Ft9 454
    • Ft87 067