Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (672)
  • Kép (115)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(672)
    • 5 Csillag(636)
    • 4 Csillag(34)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 10/05/2021

    einfaches Batterie strip

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/06/2018

    Заказал ремешок 200х15мм, внешне качество не плохое. Ремешок по ширине меньше стандартного и хорошо подойдет для крепления экшен камеры к модели. Недостатком является цена, один ремешок стоит дороже пяти ремешков худшего качества.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/10/2017

    I really like these RJX straps. Since i use these i dont got any more problems with broken straps. Nice quality. Also check out the RJX straps with metal clasp. These are a bit better than these: https://bit.ly/RJXmagic

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/11/2020

    A termék zárt csomagolásban érkezik, nyilvánvalóan jól megerősített és varrott. A befejezés egyszerű, de a cél érdekében nem látok problémát. A drónhoz, amit használni fogok, egy kicsit nagy és bonyolult, hogy elérjem a tépőzár csúcsát, ami lezárja a szalagot.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/09/2018

    Отличные крепкие ремни, очень хорошо держут аккумулятолры, и мою gopro. Всем рекомендую!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/04/2018

    I bought this battery strap (150x15 mm) for an upcoming micro quadcopter build using the Hornet 120 frame and it fits perfectly, it also seems to hold a battery in place quite well.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/09/2017

    Отлично подходят для дронов с толстыми акками , типа Onbo 4S 1500Max 95C и зашитными площадками снизу. Ремешки к покупке рекомендую однозначно !

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/05/2019

    prodotto perfetto bello il design belli i materiali bei colori molto resistente insomma perfetta questa fascetta felcro io la sto utilizzando per fissare la mia actioncam sul mio bugs 8

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 11/06/2020

    Es una cinta de calidad, pero eso, solamente 1 cinta de velcro, quizás algo caro sumando el coste de envio, pero llegó bastante rapido (y ni es mágica ni a prueba de balas).

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 10/03/2019

    I once lost a quad because a lesser strap broke so I couldn't even use my buzzer since then I always use RJX straps they are bomb proof, on any quad pictured on my 3", highly recommended!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$6.26
    • US$20.99
    • US$6.29
    • US$10.38
    • US$31.17
    • US$10.38
    • US$31.17
    • US$5.99
    • US$8.07
    • US$11.54
    • US$12.69
    • US$49.34
    • US$9.23
    • US$74.99
    • US$554.99
    • US$21.93
    • US$72.99
    • US$12.69