Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (84)
  • Kép (22)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(84)
    • 5 Csillag(82)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 29/01/2021

    Szállítási hibátlan, bár nagyon hosszú várakozási idő azonban így bejelentett. Maga a csomag egyszerűen fel a folyosón ☹ ️ nem olyan csillogó. rövid ajánlani, ha van türelme

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/01/2021

    Nagyon szeretem vezetni ezt a részt. Nagyon vicces. Az akkumulátortartót egy kicsit előre, és kb. 8 mm-rel lejjebb tettem. Most a vastag 11,1 V lipo illik rám. A 11,1 V-vel tényleg van ereje!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/09/2021

    A termék lassan érkezett, de megérkezett, érdekes lenne, ha az akkumulátor vezérlésével teljes mértékben eladnák

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/03/2021

    modello MOLTO MOLTO bello!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • VIP3
    US
    12/01/2021

    kiváló megjelenés és teljesítmény

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/12/2020

    Top - köszönöm!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/10/2020

    Scale looking body with very nice details. Steering wheel moved by a micro servo, front lights (warm white). Soft tires, strong steering servo. Good running smothness, not too fast - properly selected overall ratio for rc trial. It's a pity, the suspension isn't based on leaf spring like the orginal (1:1) vehicle. It's a link suspension with shocks and springs. Tested only 15 minutes so far... Overall its very good, especially for the pice.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 11/10/2020

    Nagyon gyors szállítás! És egy nagyon szép modell kevés pénzért egy érdekes csomagolásban! A lengéscsillapítók nem működnek túl jól. Majd közelebbről megnézem őket. De ettől eltekintve, izgatott vagyok!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 18/07/2020

    Fantastic rig for the price. The factory parts like electronics,tires and shocks are pretty decent. I decided to upgrade the electronics with something better. I chose the Hobbywing Quicrun 80A crawler esc as it's really affordable and I love the programming capability. I also upgraded to 1.9 aluminum wheels and using rc4wd baja claw tires. I made myself custom links so I can move the front wheels a little more forward so I can have a slightly longer wheelbase. I ditched the plastic driveshaft for some metal ones (115-140mm) I found on ebay. I also changed the motor to a 45T from rc4wd I had laying around as well as an rc4wd torque twister servo. I plan on upgrading the shocks soon. I would definitely recommend this truck to anyone looking for a good rig. The only thing that I found was not all 12" figures fit. I had 1 that was fully posable but didn't fit. I heard 10-10.5 figures work best

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 25/09/2020

    Nagyon gyors szállítás! Modell részletek csodálatos ez az ár. Az egyetlen gyenge pont a sokkok. Másra kell cserélni őket, mert nagyon rosszul működnek.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft32 552
    • Ft4 319
    • Ft29 254
    • Ft5 117
    • Ft4 984
    • Ft45 212
    • Ft48 536
    • Ft20 277
    • Ft19 612
    • Ft89 031