Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (92)
  • Kép (31)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(92)
    • 5 Csillag(86)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 10/03/2021

    nagy RC autó, jobb minőségű, mint az eredeti termék vastagabb tengelyek, vastagabb test, jó gumik,... Jó móka játszani. Nem gyerekeknek! 2 hónapig tartott Belgiumba érkezni

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/09/2021

    Nagy termék érkezett előre meg kell mondanom, hogy sokkal nagyobb, mint az, van egy tökéletes A5-ös hamarosan elkezdem Akkor meglátjuk, hogy a tanács megy mindazoknak, akiknek meg kell vásárolniuk, hogy kétséges

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/06/2021

    Jó RC készlet minden szükséges volt az üzemanyag és az akkumulátor, és készen áll a futásra. A motor eltörte az eljárást, és egész nap vezette, míg egy barátja nekiment egy oszlopnak, és tönkretette a keretet. Sok ember nagyon lenyűgözte a helyi RC boltban, és felülmúlta a Losit egy versenyen. Második fotó egy frissített levegő szűrő erősen ajánlom ezt, ha azt tervezi, hogy por ez. Pótalkatrészek voltak könnyű megtalálni a kézikönyv, és megrendeli őket most.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/03/2021

    3 mois pour arrivé mais pas déçus c'est une très très grosse machine bien plus qu'on ne peut voir en image c'est un rêves d'enfants à moindre coût je vais bien la rodé puis l'essayer

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 05/04/2021

    Extremely happy with my purchase. I bought it 3.6.21 it shipped 3.12.21 and it arrived 4.3.21. It does not come with the battery that's supposed to go on the car or batteries for the remote which is (like the rap game) no biggie. I bought the battery on ebay for 15 'merican bucks. I mixed 1 gal 91 and 5.5 oz Lucas semi syn 2 stroke oil(autozone), flipped the choke and pulled the string til I hear a noticeable pop and flipped the choke back and started the car on the first pull. Amazing. Shoutout to banggood for the discount for my first purchase, I saved 45 bucks! Worth the money and the wait!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/01/2021

    Una buena entrega y yego antes de tiempo aun no lo e probado pero yego bien 👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/12/2020

    43 napos tranzit szállítás Franciaországból vonattal, Nincs vám és a szállított a PTS Ez egy szörny!!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2021

    Jól kapott szuper termék j adore

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 15/04/2021

    Amazing car. After breaking in the motor (two tanks of gasoline) it runs very smooth. It's loud!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/09/2021

    nagyon félelmetes része ✌ ️

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft162 904
    • Ft20 277
    • Ft40 517
    • Ft98 406
    • Ft76 463
    • Ft32 552
    • Ft23 602
    • Ft69 482
    • Ft65 492
    • Ft45 212
    • Ft89 496
    • Ft11 517
    • Ft126 665
    • Ft99 068
    • Ft74 801
    • Ft109 710
    • Ft48 536
    • Ft31 248