Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (94)
  • Kép (16)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(94)
    • 5 Csillag(86)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 13/10/2021

    Ez a kefe nélküli kombó tökéletes állapotban érkezett :) Csak azt mondom, hogy mindenki számára Latrax autók (rally, teton, sst) ez a kefe nélküli motor egyenesen illeszkedik a raktár motor tartóba! A kefe nélküli ESC valamivel kisebb, mint a Latrax csiszolt ESC. Még mindig arra vár, hogy Lipo megérkezzen, és akkor készen áll a rock! De igen..átfogó ez nagyon jó minőségű CNC megmunkáló és úgy néz ki, tényleg a legjobb bumm a bak :) ESC jön a dékán T-plug

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/01/2021

    Ragyogó kis készlet. Telepítettem ezt az én Maverick ion, és alapvetően dugó és játék. Megrendeltem a versenycsillag programkártyát, hogy tárcsázza a beállításokat, amelyek nagyon ajánlom. Ez tudja kezelni 2s lipo vagy akár 6s nimh. Egy butork vevővel párosítva ez egy kiváló darab készlet. A már elég gyorsan súrolt 1/18-omat abszolút vadállattá változtatta, nem volt elég hely a teljes sebesség eléréséhez, de könnyedén megháromszorozta a régi 370 súrolt motor teljesítményét. Szép és kompakt, ahogy a képen látható.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/10/2021

    Tökéletes volt a ma JJRC Q61 6 felni

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/06/2021

    Szép kis felállás. Hozzáadtam a WPL Cm44-hez. Majd meglátjuk, hogy megy.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/03/2021

    Még ki kell próbálnom

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/04/2020

    I bought a motor and ESC from you it was racestar2430 sensorless waterproof7200/58 the battery connector is wrong if you could send me the right connector I can fix it myself first pic is what you sent second pic is what I need I would send it to me theesc you had on your web site had a yellow connector thank you

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/08/2019

    Yet to try this ESC to on my 1/18 RC car. Package box was squeezed during shipment. It showed a mini tamiya connector in the picture but came in T-Deans connector. I wish it came in XT connector. 😊 Quality is good by the looks of it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/09/2020

    pretty good, noticable power increase in latrax sst, drop in replacement without modifications. 5/5 would buy again

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/09/2020

    race star 2430 +esc combo. 5800kv perfect fit for team associated 1/18 Mt 4wheel drive, picture shows size good torque and speed

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/03/2019

    great for 1/18 cars like Latraxx Teton. Also fits and on this 1/18 http://bit.ly/2OOoFFe

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5 297
    • Ft11 141
    • Ft6 431
    • Ft6 431
    • Ft8 325
    • Ft9 082
    • Ft6 431
    • Ft3 733
    • Ft25 359
    • Ft4 916
    • Ft12 911
    • Ft6 054
    • Ft3 094
    • Ft8 325
    • Ft8 702
    • Ft5 674
    • Ft65 225
    • Ft20 646