Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (154)
  • Kép (21)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(154)
    • 5 Csillag(145)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(5)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 20/10/2021

    szuper gyors szállítás, mint mindig. Kösz, Bummjó! Kaptam egy kék motor és ESC nem a fekete tárgyakat ábrázolt. Én jobban szeretem őket. úgy néz ki, egy jó termék, alig várom, hogy illeszkedjen!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/12/2020

    A legjobb Combo egy szűk költségvetés!!! Kaptam egy 60A fekete ESC-t, ami tökéletesen működik az autómhoz (WLTys 144001). Az egyetlen hátránya, hogy a legnagyobb fékerő (10%) meglehetősen gyenge. Tehát, ha erős fékre van szüksége az autójában, a fekete 60A ESC nem fog kielégíteni. De ha van egy autó, ahol a gumiabroncsok könnyen csúszik, ez az ESC tökéletes, hogy lefékezze az autó anélkül, hogy elveszítené a túl sok tapadást. A motor egy kicsit könnyebb és kisebb, mint egy normál 540 4 pólus. Így jó a könnyebb/kisebb autók számára, de nem a legjobb választás az igazán nagy/nehéz autók számára. Eltávolítottam a ventillátort (3-ból 4 csavar letört...), mivel nem volt hely az 1/14 testem alatt, és egy másik ESC-re van szükségem.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/06/2021

    őrült gyors 2s lipo, erős felső vég teljesítmény

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • pioVIP5
    CZ
    07/06/2021

    kefe nélküli motor, jelenleg nincs felszerelve

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/03/2021

    Thank you

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/08/2016

    I am running the RacerStar F540 combo in a 1/10 “vintage” racing 2wd buggy. Power is great – a bit better than the old brushed motors I ran in this buggy “back in the day” but not so much power that I have to worry about stripping gears in my old buggy. ESC is very smooth at low speeds – no cogging at all. Both motor and ESC run cool. Car is currently geared for 35mpg, and still has very good low end power. My only complaint – there is no way to program the ESC without the programing card. The card is cheap - $6 here on Banggood. For an extra few dollars, I wish RacerStar/Banggood would include the card with the combo. Overall – great product. Recommended! Jerry From Texas

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 15/03/2017

    Unfortunately, after the polarity reversing, I had to order a new one so we go again with the S3 Battery 11.1V 2200 about 80 km / h

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 18/08/2020

    Relativ schnelle Lieferung. Funktioniert sehr gut, fahre mit 3S Lipo. Schon mehrere Akku Ladungen gefahren und alles ok. Wird in kleinem Karton geliefert, Datenblatt ist dabei, aber keine Bedienungsanleitung.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/07/2019

    I have the 3930kv version, and i installed it on my 20 year old car to replace the old Nitro engine! Motor is just perfect for this car. Works extremely well, very nice on 2S and Amazing speeds on 3S. I'm extremely happy with my purchase.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/05/2017

    Nice product , perfectly fit for the motor little fitting for esc . Great speed with stock battery

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft14 307
    • Ft17 086
    • Ft23 923
    • Ft16 100
    • Ft10 813
    • Ft11 731
    • Ft7 945
    • Ft6 195
    • Ft25 359
    • Ft2 947
    • Ft15 074
    • Ft6 811
    • Ft4 258
    • Ft24 982
    • Ft22 711
    • Ft7 188
    • Ft65 225
    • Ft3 782