Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (69)
  • Kép (21)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(69)
    • 5 Csillag(68)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/10/2019

    So far the product is good apart from 3 of the hole no lining up properly. I have not tested the esc on my quad yet. Overall i am happy with the product.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/07/2019

    me falta probarlo pero tiene muy buena pinta 70 Amperios, es para un drone de 6s... luego subiere más sensaciones, la entrega en muy poco tiempo solo 9 días!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/07/2019

    This is the best ESC today! The filtration is excellent! It can easily handles 8S battery and the heat sink that has keeps it cool! I totally recommend it!

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 16/02/2020

    A minőség jónak tűnik. Még nem teszteltem, remélem, hogy működni fog. Örömmel látom, hogy a terméket időben/előtt szállították.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/11/2019

    배송 18일정도. 때깔 좋네요.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 08/08/2019

    Wow, no words !!!! AMAZING!!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/07/2019

    They are massive and feel very robust. I don't have any setup to test those at the moment but I'm sure they can handle a lot of current !

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/07/2019

    Шло не долго, брал по акции, анешний вид соответствует описанию и фото, пока не собирал дрон, как соберу, дополню)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/08/2019

    Leistung ohne Ende hat seinen Preis. Top.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/06/2019

    very gooddd

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$94.49
    • US$119.99
    • US$35.99
    • US$127.04
    • US$112.02
    • US$49.34
    • US$12.99
    • US$65.82
    • US$136.49
    • US$44.59
    • US$108.56
    • US$85.46
    • US$45.99
    • US$73.91
    • US$36.99
    • US$118.95
    • US$74.99
    • US$36.99