Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (140)
  • Kép (20)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(140)
    • 5 Csillag(133)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 27/08/2021

    Kiváló termék és nagyon gyors szállítás Ban . A termék minősége és teljesítménye nagyon jó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/10/2021

    Szép minőség, az árak kicsit magasak

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/01/2021

    جيدة

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/12/2016

    I bought this motor as a spare to replace one that I damaged in a heavy crash. They are fantastic motors for the price! I have them running on a DJI F450 clone frame with an all up weight of around 1kg. With 1045 props it will easily hover at around 45% throttle and has plenty of punch. I love them!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 21/01/2018

    produto recebido com êxito ainda não montei estou aguardado um item que esqueci de comprar pra finalizar e testar o meu drone.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/04/2017

    Installed on 500 quad, work well. Good price. Perfect fix for such props: http://www.banggood.com/Gemfan-DJI-Style-1045-Carbon-Nylon-CWCCW-Propeller-For-RC-Multirotor-p-961068.html

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/03/2020

    Nice👍👍👍

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 06/05/2019

    I had received a wrong product and banggood staff solve the problem the best way sending me a correct product for free. Thanks banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/01/2019

    Motoru 450mm framede 1.5 kg olarak kullanıyorum. 3s ve 4s pilde kullanıyorum. 1045 pervanede 3kg kaldırıyor yeterli.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 17/08/2018

    Using this on a F450 frame, works perfectly. Bearings are smooth and temperature when operating is in check

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft12 868
    • Ft2 822
    • Ft7 863
    • Ft10 216
    • Ft2 127
    • Ft9 082
    • Ft13 625
    • Ft2 160
    • Ft6 431
    • Ft10 485
    • Ft22 612
    • Ft6 752
    • Ft3 402
    • Ft4 585
    • Ft3 930
    • Ft6 224
    • Ft5 896
    • Ft5 674