Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (108)
  • Kép (18)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(108)
    • 5 Csillag(105)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 17/01/2021

    Great small 6 channel receiver, dimensions and weight are accurate. Bonus is that if you want to make it smaller and slightly lighter the case is folded plastic and is really easy to remove. I've put it in a small FPV plane and have flown out to approx 1 mile without any issues. Very happy with product.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 01/04/2021

    finalmente llegó después de 3 meses de espera, con un excelente tamaño 6 canales increible funcionamiento se le recomiendo para aviones de 580mm y 750mm este es el modelo r86 les recomiendo r84 4 canales más compacto que r86

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/06/2021

    szép kis vevő kis modellek. Én azonban egy kemény műanyag tok helyett papírt csomagolva

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/07/2021

    Tesztelem a vevőt, vizuálisan a célt és a felsőt, nem a kartont és a műanyag tetőt, most már működőképesnek látom, majd a taranis X9D-n fogom használni

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/04/2021

    The PROTOCOL IS FRSKY D8 btw. I was a little confused at first but this is technically just a rebranded frsky Receiver, but it has great range with my TX16S! Setting up failsafe is a little weird but it's easy. I currently have it installed in my first EDF, and I cant wait to fly!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/05/2021

    Kiváló vevő a TX16-osaimhoz. Jó tartomány, nagyon kis méret, könnyen köthető, csak válassza ki a frsky D8 protokollt, és ki van kapcsolva!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/05/2021

    Good quality, reasonably priced receivers. Very light. Easy to set up. Perfect for park-flyers and foamies.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/04/2021

    ottima ricevente funziona molto bene la uso su aerei

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2021

    Very tiny receiver. easy to bind.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 18/12/2020

    Good.Very fast shipping.Thanks.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft58 593
    • Ft52 082
    • Ft5 856
    • Ft5 856
    • Ft7 810
    • Ft5 856
    • Ft5 856
    • Ft37 759
    • Ft6 833
    • Ft5 635