Vásárlói vélemények

4.97 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (2616)
  • Kép (567)
  • Videó (5)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(2616)
    • 5 Csillag(2545)
    • 4 Csillag(65)
    • 3 Csillag(6)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 15/03/2021

    The TX16A arrived the day after the battery -great timing. Have spent many hours (days) learning about the radio and programming models. Still a great deal to learn. I have lots of questions. Disappointed that there was not RadioMaster neckstrap included! I understood it was part of the package? The Radio and the battery arrived early that stated on the website - thanks for that! My only issue I've experienced is that there is a gap where the Micro SD Card is inserted, between the card-holder and the case, at the bottom of the radio and I managed to insert the card in the gap and had to take the back off to retrieve it! Overall I'm very impressed with the product.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 12/11/2020

    I really like this radio. Has so many pots and switches you should never be left lacking. I accidentally ordered the mode 1 version when I'm used to mode 2. It was simple enough to open up and switch to mode 2, which makes me think it'd be simple to customize much everything else about the radio. OpenTX is pretty awesome too. Lots of options to use for your models. Can easily add custom pictures and sounds if you wish. I like the foam box the radio arrived in, it seems quite durable and helps with travelling. The included key chain and stickers are pretty bad-ass too; some cool little additions.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 18/08/2020

    Всем привет! наконец-то дождался я свою аппаратуру. Сделал предзаказ на версию с датчиками холла в начале июня- получил на почте ровно через 2 месяца. коробка была помята, но внутри коробки все было без повреждений. обошлась она мне в 8300 деревянных вместе со скидками и купонами. за такую стоимость альтернатив этой аппе просто не существует, поэтому лишний месяц ожидания считаю оправданным. тем более у меня были аппаратуры x-lite и turnigy 9x, и ожидание не было критичным. аппаратура очень понравилась. все ,конечно, познается в сравнении, поэтому для меня это был совершенно новый уровень как по качеству, так и по удобству. единственный момент, который меня слегка расстроил- это простая крышка-заглушка на месте jr модуля вместо projectbox, хотя у обзорщиков был установлен последний.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 10/01/2021

    Tx is as described,arrived in a well protected box,and in my case it came with OpenTx vers: 2.3.9-otx and a few models,sounds very loud , so a second speaker must already been installed,and display is visible from any angle. So already improved no need to update . Shipping was fast also. Remember to buy the batteries,they are not included.Time and test will say the rest. Good communication with seller.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2021

    Lakásomban kaptam, 2020.08.12-én vettem és 04-01-2021-én kaptam, esedékes végszüneti napok előtt nem kaptam. Rádió jól kész, nagyon jó fogást, nagyon tetszett a rádió. Megvizsgáltam Frisky V8-as és X8R receptorait, valamint egy Orange DSM vevőt és egy másik 9x V2-es vevőt, mindegyiknek van egy linkje gond nélkül, látszólag tökéletesen működik... Később még a rádióról fogok beszélni

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 11/09/2020

    Csodálatos rádió les masszív súlya majdnem 1kg jön telepített sd kártya tele képekkel és több audio riasztás rögzített több nyelven, szoftver és biztonsági mentések, gimbals esett olyan sima és kapcsolók erős, nagyon érzékeny, kipróbálta a multi modul és a mellékelt kereszttűz mikro tx minden tökéletesen működött, könnyen beállítható, USB csatlakozások pc átadása sd kártya és használata, mint egy botkormány szimulációs játékok, és dedikált usb töltés teszi ezt a rádió áll felett a legtöbb versenytárs miatt a csodálatos árérték arány. Az egyetlen dolog, amit mondhatok ellene, hogy miért nem kaptam meg hamarabb 😂

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 27/04/2021

    Все очень круто, теперь разбираться неделю)))) доволен как слон! ))) доставка только подкачала, на таможне 3 недели пролежала посылка, потому, что транспортная какую то там бумажку не оформила.. пришлось самому разбираться в этой ситуации.. ну а бангуду надо просто внимательней выбирать доставку. но всё равно всё хорошо!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/02/2021

    Ожидание заказа было долгим и мучительными, трек не пробивался. Заказ был сделан 20.11.20, получил 4.02.21, на удивление упаковка без повреждений комплектация как в описании. Восхищению и радости нет предела, до этой пользовались Futaba FS18, FutabaT7C 2.4G . Если морозов не будет через пару дней испытаем в поле. Желающие прибрести, наберитесь терпения по доставке. У наших друзей скоро Новый год, а корона процветает. Качество пайки и сборки очень качественное. С OpenTX проблем нет, очень много видео и есть предустановленные модели. Будьте здоровы и берегите себя!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/01/2021

    Апа пришла в целости в офис СДЕКа. Доставка заняла 66 дней с момента заказа. (12.11.2020 - 17.01.21) Большую часть времени провалялась где то в Подмосковье. Заказывал без отслеживания но через 17TRACK видно. Товаром доволен. Радовался как пятилетний ребенок получивший машинку на день рождения. Спасибо. P. S. Хотелось бы ремешок для подвешивания на шею вместо брелка.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/11/2020

    Egy 10-es, a BG-tól, gyorsan és jól csomagolva érkezett. Az állomás egy csoda, nagyon jól működik. Már teszteltem minden egyes E10, H8 mini és az E119-es helikopterrel, és tökéletesen működik, csak meg kellett fordítanom a hangmagasságot. Azt keresem, hogy próbálja ki a Mobula 6, Mobula 7, Mindenine qx65, us65 és Uz85 .. Elmondom, hogy megy ez. Most nagyon boldog vagyok.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft41 427
    • Ft38 780
    • Ft5 358
    • Ft4 871
    • Ft140 128
    • Ft8 709
    • Ft48 345
    • Ft4 688
    • Ft6 699
    • Ft30 156
    • Ft151 460
    • Ft17 666
    • Ft2 678
    • Ft14 010
    • Ft2 343
    • Ft53 947
    • Ft20 103
    • Ft81 760