Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (131)
  • Kép (35)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(131)
    • 5 Csillag(125)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 09/05/2021

    A very reasonably priced transmitter. The OpenTx and the good quality large screen make this radio really stand out. I have had 3 Futaba radios and 2 Spektrum radios, all good, but I think that if you looked for the equivalent functionality in a radio by Futaba or Spektrum now, you would pay from 800€ to over 1000€. At less than 250€, this has a lot of Bang for the Buck! Being multi mode, I can use any of my old receivers as well as use the radio for many RTF models available that have uncommon protocols and usually come with cheap transmitters bundled with the aircraft. You can drop Crossfire into this radio and you have long distance transmission at your fingertips. The custom-ability of OpenTx is amazing. You can customize the radio to your tastes, adding graphics, sounds, and scripts. In a few simple steps, I have GPS data from the model and other telemetry data from the plane sent back to the radio, and displayed as data that is logged too, or even displayed on a built in map. Great for finding the plane if it ever comes down away from you. This is something I never thought possible before, but it is so easily set up now. I waited a few weeks for my Max edition to arrive, but we can blame the current world-wide pandemic for that. I really like my silver edition, and it will allow me maybe later to update some of the parts, perhaps with a blue anodized upgrade kit at a later date.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 28/06/2021

    Отличная апаратура за свои деньги. Порадовала комплектация: защитная пленка (правда её я наклеил по рагульному), шейный ремешок, дополнительные металические вставки под стики и пружины для регулировки стиков, USB кабель для зарядки и подключения к симулятору и прочее. Доставили примерно за 3 недели + время на растаможку в Украине. Очень помогла опция tariff insurance. После того как предоставил на Bangood счет и квитанцию об уплате сборов, буквально за пару дней компенсировали 100% моих затрат на карту с которой осуществлялась покупка пульта. Коптера у меня пока нет, учусь в симуляторе. Со всеми настройками еще не разбирался, но первое впечатление хорошее. Это моя первая аппа и сравнить не с чем, но как мне кажеться она хороша. Стики на холах работают хорошо, переключатели 2-3 позиционные тоже достаточно качественные. Крутилки немного не качественные и люфтят чутка, но вряд-ли я ими буду пользоваться. В целом, я очень доволен покупкой. Осталось докупить остальные девайсы ФПВ комплекта)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/02/2021

    Jön egy nagyon szép erős, csuklós tároló hab blokk / tartó, egy gyors indítás útmutató és egy lap matricák. És néhány tartalék szögletes rugót és eloxált környéket. A felhasználói kézikönyv elérhető online PDF-ben. Izgatottan várom, hogy ezt összehozhassam, mert elköltözöm Spektrumból. A multi-protokoll egy fantasztikus koncepció. Én személyre szabott az enyém néhány biztosított matricák és néhány hőzsugorító az antenna. 9 nap múlva érkezett Ausztráliába a kínai raktárból AU közvetlen Mail-en keresztül.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 13/03/2021

    Die Qualität und Verarbeitung ist top. Wenn man den Dreh vom programmieren diverser klappen etc auch raus hat, ist es eigentlich sehr einfach. Auf Youtube gibt es fast von allen welche Videos die einem dabei helfen. Bin sehr sehr zufrieden damit. Klare Kaufempfehlung PS. : diese Edition ist 1000 mal schöner als die günstigere tx16s

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/06/2021

    Hosszú szállítás, a megrendelés hosszú feldolgozása, a kínai vámnál ragadva, végül két hónapig szállítás. A bolt személyzete elnézést kért a kellemetlenségért, és 300 pontot kért a várakozásért cserébe. A nyomszámot az Orosz Föderáció területén követték, de megváltoztatták. Könnyű csomagolás menta, Appa sérülés nélkül. Nincs elem a készletben.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 22/05/2021

    Arrived fast and safe.. It came neatly packaged in less than 2weeks which is very fast. Even though logistics is a bit concerning due to covid restrictions. But alas! it came and i'm happy because i was really excited about this radio. Due to the fact that it is a Multi-protocol radio which can bind to different receivers. I made an unboxing video of RadioMaster TX16S Max edition on my youtube channel link below: https://youtu.be/ofDf1fO0JOU Thanks Banggood!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/08/2021

    Szuper rádió RC nagy színes képernyő. Jó kezekben van. Az a képesség, hogy szinte minden modellt egyetlen készülékkel irányítson, mega kényelmes. A mesejátékok pontosak. Volt egy frsky x9D a gimbala és Halla, Jumper t18, Jumper t-lite, frsky x-lite azonban a rádiómester tx16s változata max a legjobb. Open tx ad szinte korlátlan lehetőségeket a modell konfigurálásához.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/01/2021

    Én választottam az ezüstöt, nekem időtlennek tűnik, mint a többi szín, de csak én. Szeretem a rádiót és jól érzem magam a kezemben, de ragasztószalagot tettem a bőrre, hogy ne érezzem nedvesnek a kezem.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/01/2021

    Ha azt szeretnénk, hogy egy vezérlő az összes modell, vagy új a hobbi, ez határozottan egy nagyszerű lehetőség. Nem igazán kell semmi más, mivel a TX16S annyira sokoldalú.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/12/2020

    Hihetetlen rádióvezérlő rendszer! 33 év után az R/C iparban, elmondhatom, hogy ez a rendszer... csodálatos!, jól gyártott és díszített funkciók valódi modellezők szeretni fogják. Az ára brilliáns. Bárki, aki mást mond, csak féltékeny és buta, hogy amikor túlfizetett a rendszer alapján egy név és egy hit, hogy az nem a valóságban alapul. Ez nem szemét!!! A Rádiómester bevette a világot, és megnyerte a világ legjobb rádióját 2020-ban. Ha a „frissítés" fontolgatod, soha nem fogsz csalódni!, de úgy érezheted, mintha már túl sokat fizettél volna korábban. A rádiós és a „Bangjó" egy tökéletes teljesítmény alapú egységesség. Egyszerűen hihetetlen ár-érték arány. Ne lopják el, hogy kevesebbért vásároljanak. RadioMaster a jövő szeretett hobbink!! Köszönjük, hogy a legjobb termék, amit a mai napig felülvizsgáltam. Abszolút imádom!!!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft19 737
    • Ft7 584
    • Ft4 153
    • Ft8 309
    • Ft6 795
    • Ft3 460
    • Ft3 113
    • Ft8 573
    • Ft4 846
    • Ft5 694
    • Ft31 782
    • Ft80 960
    • Ft49 675
    • Ft3 146
    • Ft63 031
    • Ft20 430
    • Ft59 969
    • Ft119 942