Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (119)
  • Kép (25)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(119)
    • 5 Csillag(110)
    • 4 Csillag(8)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/04/2021

    I really liked the carbon outfit of the Radiomaster TX16s, so I ordered it from BG. A few days ago it arrived and today I successfully converted my TX16s. For assistance, I found a video on YouTube titled: "How to Install Radiomaster CNC Kit and Faceplate on Radiomaster TX16s". The conversion was not complicated for me, because I have some experience with this kind of work. On the basis of the video mentioned above, everyone can estimate quite well whether one can and should trust oneself to do the work. Especially I would like to point out the point with the ribbon cables, these connections to separate and then reassemble must be made under all circumstances with a lot of time and rest. The pictures show the TX16s before and after the rebuild. The carbon style on the new faceplate is as printed, no texture can be felt. The set comes with a set of screws which I did not need as the screws removed for the conversion were all reusable.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/06/2021

    Nagyon jól csomagolt velem a minőség is jó, semmi sem tört vagy sérült. Újraépítem a napokat, és remélem, hogy frissíthetem a rádiómesterem tx16s-át.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/05/2021

    Received a broken main frame, used some SuperGlue to glue it back. Then replaced the original parts by dismantle the entire TX. Pay attention not to overtighten the screws, is easy to broke.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/04/2021

    1a 👍🏼👍🏼💪🏼💪🏼 illeszkedik szuper jól, és egy optikai frissítés, hogy kifizetődő. Körülbelül 1 óra munka, mivel le kell bontani a teljes szikra. tökéletes az ár, mint egy eredeti alkatrész.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/07/2021

    Szép frissítés az eredeti matt fekete burkolattól, a minőség elég jó, de a gimbal lyukai egy kicsit túl nagyok, így van egy apró rés a burkolat és a fémlemez között, összességében nagyon jó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/01/2021

    from the photos it did not seem opaque but it is definitely more beautiful that way

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/07/2021

    Kiváló termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/07/2021

    Szép hajótest, nem túl nehéz megváltoztatni

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/06/2021

    Rendelt és szállított 12 nap, jól csomagolt, és megérkezett, gond nélkül várta, hogy a TX, miután megtettem a telepítést. Ha a szénszál a te dolgod, akkor nagyon ajánlom ezt a héjacserét.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/04/2021

    Alig várom, hogy használja ezt. Küldött jól csomagolt. Szép munka

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2 768
    • Ft4 846
    • Ft9 002
    • Ft3 460
    • Ft7 494
    • Ft22 981
    • Ft9 695
    • Ft4 153
    • Ft4 795
    • Ft4 153
    • Ft8 654
    • Ft3 113
    • Ft6 795
    • Ft11 080
    • Ft3 146
    • Ft2 768
    • Ft66 117
    • Ft2 996