Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (114)
  • Kép (22)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(114)
    • 5 Csillag(110)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 01/07/2022

    Nem tartott sokáig, hogy megérkezzen. a tervezett szállítási határidő előtt történt. doboz egy kicsit sérült, de a tartalom rendben van, és úgy néz ki, csodálatos

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/04/2019

    ürünün plastik malzemesi güzel. Ekran olarakta oldukça iyi diyebilirim. Kumanda bir çok ayara güzel tepkiler veriyor. Hız ve stabilitesi 10 üzerinde 8 alır. sadece kargo olarak çok kötü geldi taşınma aşamasında kutu oldukça fazla zarar görmüştü. köpük malzeme ürünü korumuş ve aldığımda kırık yada zarar yoktu. İncelemesini yapıp YouTube yakında yükleyeceğim oradan inceleyebilirsiniz. Türkiye den alacak kişiler için küçük bir bilgi gümrük vergisi ödüyorsunuz. %40 olarak hesaplayabilirsiniz.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 22/12/2018

    excelente vendedor, o rádio veio rápido , gostei do equipamento ele superou as minhas espectativas. O menu do rádio é muito bom de facil uso , bem como percebo que ele é muito intuitivo e já vem com vária funções pré-programadas. Tambem existe suporte da RADIOLINK, para fazer atualizações e tirar dúvidas, já instalei no meu drone, funcionou perfeitamente, tive dificuldade de passar de ppm para sbus, mas procurei um vídeo e tudo resolvido. excellent seller, the radio came fast, I liked the equipment it exceeded my expectations. The radio menu is very good for easy use as well as I realize that it is very intuitive and already comes with various pre-programmed functions. Also there is support from RADIOLINK, to make updates and take questions, I installed in my drone, worked perfectly, I had difficulty going from ppm to sbus, but I looked for a video and everything solved.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/04/2020

    come si può vedere ci sono parti lesionate parti rigate in pratica usate e ancora da testare in funzione... non è una bella cosa ricevere un oggetto acquistato come nuovo ma poi in realtà una sorta di ricondizionato... tutto ciò è alquanto ridicolo...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/02/2020

    A legjobb üzlet csak 95 dollár. Nagyon boldog vagyok megnyitom a YouTube csatorna keresés =: (ah kísérlet) és az én miapp száma. 9188218636 e-mail cím:ajayhajare10@gmail.com

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/07/2021

    Köszönöm szépen, rendben ajánlom, jött nagyon gyorsan a posta Taubáté kell gratulálni a gyors köszönöm mindenkinek, akik részt vesznek közvetlenül vagy közvetve ebben a fontos szolgáltatás köszönöm mindenkinek, és főleg a „Bangjó"

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/02/2020

    Takes some time to deliver but the product is satisfied.Reached here in perfectly safe condition and recommend this product.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/08/2018

    Got it just a day ago..Good quality TX ...in this price level💟..I love it...thank you Banggood..

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/11/2017

    The order was solid and problem-free. very nice and very easy to use device.Bangood'a thank you very much. to see you again.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/10/2017

    El embalaje un poco aplastadas las esquinas pero llego perfectamente. OJO , viene sin pilas. El receptor un poco grande. Recomiendo comprar bateria lipo 3S. Preciosa.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$24.24
    • US$79.99
    • US$19.99
    • US$28.86
    • US$15.99
    • US$102.99
    • US$29.89
    • US$18.99
    • US$37.94
    • US$28.74
    • US$61.20
    • US$24.99
    • US$8.04
    • US$11.99
    • US$62.99
    • US$16.99
    • US$219.99
    • US$72.99