Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (11)
  • Kép (1)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(11)
    • 5 Csillag(9)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 09/12/2021

    güzel kumanda

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/10/2021

    Gyors szállítás. Áruk megfelelnek a leírásnak és működik 1A

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/04/2021

    Sehr gut gebautes und sauber verarbeitets Gerät. Funktionen sind einwandfrei. Aufbau sehr schnell und Funktion sofort hergestellt. Kann ich nach meinem ersten Einsatz nur empfehlen

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • phil59
    FR
    06/09/2020

    radio a un prix convenable peut être pas la meilleure , mais les récepteurs sont a un prix raisonnable et de nombreuses fonctions tout ce qu'ils me faut

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/02/2021

    very fast delivery. COD smooth transaction. great remote controller. I used AT9, then AT9S now AT9S Pro. Never had issue with any of them.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/12/2020

    Nice, is full of functionalities and for the price is the best transmitter to buy at the moment. I'll keep you updated.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/10/2020

    Szilárd jeladó, szép hatótávolságú és tiszta beállítás. Válassza ki a modell óvatosan és kellékek nélkül.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • vaag46
    NO
    14/04/2021

    The transmitter is perfect for my model boat

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/01/2021

    nikkel oki

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/07/2020

    kiváló termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$137.99
    • US$13.85
    • US$31.99
    • US$17.31
    • US$215.65
    • US$759.99
    • US$11.54
    • US$249.99
    • US$20.99
    • US$57.74
    • US$32.99
    • US$269.99
    • US$72.44
    • US$48.50
    • US$104.49
    • US$219.99
    • US$49.44
    • US$20.99