Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (2987)
  • Kép (492)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(2987)
    • 5 Csillag(2811)
    • 4 Csillag(159)
    • 3 Csillag(14)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 19/05/2020

    Small, but very useful storage/ charging bag for LiPo batteries. In the pictures I have two 650mah 3s batteries in each section of the bag. Larger lipos, like 1500 mah+ will take up a full sub-section. Provided with the bag are Velcro dividers able to create up to 8 storage sections in the bag. Well worth getting!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 19/07/2018

    Klein und günstig. Wer so ein feuerfeste BAG sucht ist hier genau richtig. 2 kleine schwarze BAG passen in die grauen BAG 😅

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 22/02/2018

    This lipo bag fits my 3s micro quad batteries perfectly. It could hold about 16-20 batteries of about 550mah size for 3s. I carry around 8-10 typically and keep the charged batteries in the front compartments and the used batteries in the back compartments. The bag is convenient and you can layout the inner dividers as you please. I recommend this item.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/02/2018

    Die Tasche ist klein, es passen aber dank der Unterteiler bis zu 8 Lipos hinein. Ich nutze die AHTECH 4S 14.8V 1500mAh 70C, die passen gut.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/05/2021

    Nincs probléma 6 x 6S LiPo akkumulátorok, 2 elválasztó maradt. Az biztos, hogy 8 x 4S elemet tartalmazhat a 6 + 1 mellékelt elválasztóval. Jól csomagolt és szállított között a becsült szállítási határidők. Nagyon elégedett!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/09/2019

    It is small, anyway I use it with 8 4S batteries. It is the max number of batteries wich it storage.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 18/06/2019

    Comprada para las baterias 4s de 650mAh. Por ahora tengo 5 baterias y caben perfectamente en una sola línea, que es lo que yo quería. Lleva doble cremallera y los acabados se ven bien. Si viniera algún separador más (2 más) sería perfecto. Me llegó 1 semana antes de la fecha de entrega indica.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/04/2020

    Pratique et sécurisé, facilite le stockage et le transport de mes lipos. Les espaces sont réglables grace au velcro. Le prix est sympa, Merci. Practical and secure, easy storage and transport for my lipos. The spaces are adjustable by velcro. The price is nice, thank you.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/05/2018

    Caben bastantes baterías he podido guardar 4 del bayangtoys x16 3 del eachine E58 3 del eachine 012c y dos lipos pequeñas para el gimbal motorizado. buena compra envío dentro de lo normal y bien embalada.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/03/2021

    Jó tároló doboz minden típusú akkumulátorok. Ha zsírleszívást akarsz tárolni... A legjobb, ha a táskát egy fém tokba helyezed, ahogy a képeken látható. Mivel lehet, ne tárolja otthon. kockázata 🔥

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$10.38
    • US$11.54
    • US$13.85
    • US$19.62
    • US$7.27
    • US$38.10
    • US$37.94
    • US$8.07
    • US$34.49
    • US$13.85
    • US$5.63
    • US$11.99
    • US$13.79
    • US$13.85
    • US$17.78
    • US$139.74
    • US$89.99
    • US$68.99