Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (518)
  • Kép (88)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(518)
    • 5 Csillag(453)
    • 4 Csillag(45)
    • 3 Csillag(16)
    • 2 Csillag(4)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 06/05/2021

    Az ügy minősége nagyszerű. Az Eva gumi belső része tökéletesen illeszkedik a Taranis Q X7-hez. Az egyetlen „ragasztó" az, hogy észrevehető, hogy nemrég szerelték fel, és a kontakt farok még mindig egy kicsit ragadós az ujjával való érintésre. De ez a kérdés, hogy hagyja, hogy a levegő egy kicsit, egyébként igazán kiváló minőségű.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/04/2021

    Ez egy félig merev műanyag, és a szénszál hatása van, hogy a szálak, amely a textúra, amikor megérinti, tökéletesen illeszkedik a QX7 taranis az akkumulátor töltő és az USB kábel a szimulátor

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/03/2021

    Like other people pointed out, you need to make a small adjustment to make the Taranis QX7 fit with with the standard antenna. Besides that, it's a quality product and a great way to protect your transmitter.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/07/2021

    Szép minőség! Úgy tűnik, frissített a korábbi verzió, Nincs probléma az antenna. @realacc Szép munka!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/03/2021

    Tökéletes táska a Qx7-nek! Van még elég hely a 3''' négy (tiro79 minden kiegészítés az én esetemben)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/04/2021

    Először is, még kereszttűzzel is.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/02/2021

    nagyon szép tok és jó ár.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/03/2021

    rien à dire pour la taranis, super télécommande, facile à paramétrer. sur tous types de protocoles. j'utilise avec Crossfire, rxsr, XM +

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/03/2021

    Rendben

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • Addegj
    SE
    25/07/2017

    I was really excited to get this case for my X7 receiver. At first glance, the case looks amazing on the outside, quality by the look and feel of it. It really surprised me how good it felt until I opened the case..... Why oh WHY Realacc couldn't you've spent a couple of more cents on the foam in the case? It is HORRIBLE! Poorly fitted together and the 3 foam parts were already loose when I opened the case for the first time. The entire case is beautiful and feels great and you cheap out on the FOAM? Come on. I would've loved to give this a 5 star, but I simply cannot because of this.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$18.47
    • US$30.02
    • US$16.16
    • US$8.07
    • US$55.43
    • US$24.24
    • US$5.99
    • US$28.86
    • US$8.07
    • US$11.54
    • US$18.99
    • US$57.74
    • US$399.99
    • US$20.78
    • US$78.53
    • US$78.53
    • US$169.99
    • US$182.45