Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (680)
  • Kép (108)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(680)
    • 5 Csillag(658)
    • 4 Csillag(18)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 13/02/2021

    Nagyon minőségi munka. A csomag 18 napra jött hozzám. Köszönhetően a „Bangjó & E-Packet"-nek! Tél van, hideg van kilőni a drónt.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 06/03/2021

    Utilisé sur un EV300D, je regrette elles sont un peu courte en hauteur mais pour l'instant elle fonctionne parfaitement sur moins d'un KM, à voir sur de plus grande distance.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/03/2021

    Légy óvatos, RP sma ez nélkül a tű belsejében

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • navjff
    FR
    11/01/2019

    Antennes de bonnes qualités qui ne sont pas trop longues et coudés ce qui permet de pouvoir les monter sur des EV200 sans avoir a tordre l'antenne. La reception est bonne je les ai essayé dans la maison et je n'ai pas eu de glitch même en passant derrier des mur en béton. Rapport qualité prix parfait. Je recommande ces antennes qui remplissent parfaitement leurs fonctions

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/12/2020

    After a close encounter with a low hanging branch ripped out my vtx antenna, I needed a replacement. The Reaacc Pagoda fit in perfectly with my vtx and it delivers solid video with a strong signal.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/09/2018

    Отличная антена для fpv. Ловит без помех в пределах 1 км. Беру уже вторую. рекомендую.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/03/2020

    minőségi ár szuper jól szállítás Megrendeltem a nap 13/2/2020 és érkezem ma 3/3/2020 minden tökéletes kaptam 4 lábak a varázsló x220s plusz az antenna

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/06/2019

    I really like this antenna, they are small but power, an very well build. The range is very good too. And they are very cheap so I brought several as spear. Thank banggood

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/10/2018

    Item was well packed and arrived undamaged. These quadcopter antennas are super nice. They're great quality and work very well. I use them on my Fatshark goggles. The price is very reasonable especially with free shipping. I highly recommend this antenna.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/09/2018

    Items were well packed and arrived undamaged. Got this antenna while it was on sale. Price was great and quality appears good. I recommend this antenna to anybody needing one. I bought mine for my goggles.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$8.25
    • US$8.79
    • US$17.05
    • US$21.99
    • US$383.45
    • US$320.99
    • US$18.90
    • US$12.09
    • US$17.44
    • US$5.09
    • US$24.19
    • US$21.55
    • US$15.39
    • US$165.00
    • US$14.99
    • US$69.00
    • US$33.29
    • US$13.84