Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (102)
  • Kép (7)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(102)
    • 5 Csillag(90)
    • 4 Csillag(8)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/07/2021

    A termék megfelel a leírásnak. Kiválóan működik és gond nélkül. Kicsi és nagyon praktikus, Nagyon jó eszköz. A levegő áramlása nagyon erős. Kiválóan tisztít.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/07/2021

    Kiváló termék kicsi, de nagy működésű nagy teljesítményű fúvó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/10/2021

    A levegő poroló / fúvó jó csak semmi különleges. Őszintén szólva egy kicsit nagyobb erőre számítottam, de az ár alapján szerintem ez tisztességes és úgy működik, ahogy hirdették. A C típusú töltőport bónusz és nagyszerű funkció.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/06/2021

    To be honest I wasn't expecting too much from such a small device, but this thing is absolutely awesome. Very powerful, even on the lowest setting. This surpassed my expectations by a long way. Only charged it once and it seems to go forever. On the lowest setting it is powerful enough to be felt on the other side of an average size room. You can actually feel it moving your hand if your grip is loose. Very powerful. Good build quality, although I can not comment on longevity yet as I've only had it a short while. To sum up this thing is epic for it's size, lightweight and comfortable, powerful, easy to use and charge. I very highly recommend this product.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/06/2022

    Nagyon jó, tetszett a termék. Egyszerű, de hasznos. Bárcsak lenne egy sebességváltód.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/10/2021

    Ez egy sugárhajtómű. csodálatosan működik. A takarítás olyan könnyű most

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/07/2021

    I am happy that my problem was solved quickly.. Item looks good.. service is very good. Thanks a lot

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/06/2022

    Úgy néz ki, mint a képeken. Nagyon jó ereje van. A PC-mnek vettem, amikor ki akarom tisztítani, szóval nagyon jót tesz.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/01/2022

    nagyon jó a pénznek. Pecs tisztításhoz

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/12/2021

    jól működik

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$219.99
    • US$8.49
    • US$13.73
    • US$5.35
    • US$89.99
    • US$47.57
    • US$42.99
    • US$31.17
    • US$14.01
    • US$6.93